Titularizare 2014 Hunedoara: doar cinci candidaţi au obţinut nota maximă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatele la examenele de titularizare în învăţământ au fost făcute publice de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Hunedoara. Dintre candidaţii hunedoreni care au susţinut examenele scrise, cinci au promovat testele cu nota maximă.

Cinci hunedoreni care au susţinut examenele scrise de titularizare în învăţământ au obţinut nota 10, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar al Judeţului Huneodoara. La examene scrise s-au înscris peste 400 de candidaţi.

„În urma rezultatelor publicate, în judeţul Hunedoara, 317 candidaţi au obţinut note peste 5 la examenul de titularizare, iar dintre ei 198 de candidaţi au avut note peste 7, pragul de promovabilitate”, a informat Raluca Manea, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara.

Candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute au posibilitatea să depună contestaţii, până în această după-amiază, la ora 15:00. Rezultatele finale vor fi afişate în 30 iulie.

În judeţul Hunedoara sunt scoase la concurs 504 posturi în învăţământ, dintre acestea 59 sunt titularizabile, 209 sunt complete cu viabilitate un an şi alte 236 sunt fracţiuni de posturi. Cele mai multe catedre goale sunt pentru educatori şi învăţători, pentru profesori de matematică, biologie şi limbi moderne.


Vă recomandăm şi:

REZULTATE TITULARIZARE 2013: Şase note de 10 la examene în Hunedoara

Cei peste 600 de dascăli hunedoreni care au susţinut probele scrise la examenele de titularizare în învăţământ desfăşurate în judeţ au putut afla de astăzi rezultatele.

REZULTATE TITULARIZARE 2013: Astăzi se afişează notele la proba scrisă

Primele rezultate la examenul scris de titularizare de săptămâna aceasta se afişează luni, 5 august, în fiecare centru de examen, dar şi pe titularizare.edu.ro. În judeţul Hunedoara, rezultatele vor fi afişate la sediul Colgiului Transilvania din Deva.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 HUNEDOARA. 64 la sută dintre elevii din judeţ au luat note între 5 şi 10

Primele rezultate la Evaluarea Naţională 2014 au fost afişate astăzi la avizierele şcolilor unde elevii au susţinut examenele de la Capacitate 2014. Aproape două treimi dintre elevii hunedoreni au obţinut note între 5 şi 10 la examene.  După rezolvarea contestaţiilor, care pot fi depuse până vineri seara, mediile finale urmează să fie publicate şi pe edu.ro.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite