Tiberiu Iacob Ridzi a schimbat partidul. Primarul din Petroşani a trecut la UNPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiberiu Iacob Ridzi a trecut la UNPR.
Tiberiu Iacob Ridzi a trecut la UNPR.

Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani, a schimbat partidul. Tiberiu Iacob Ridzi s-a retras din Partidul Democrat Liberal şi a intrat în Uniunea Naţională pntru Progresul României.

Mutare surprinzătoare pe scena politică hunedoreană.

Primarul din Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi, a trecut, de miercuri, la UNPR, acesta renunţând în acest fel la PDL, singurul partid în care a activat politic până acum, informează gazetadedimineata.ro. 

Tiberiu Iacob Ridzi este primar al municipiului Petroşani din anul 2007.  Primul mandat de primar al lui Tiberiu Iacob Ridzi a fost unul parţial, după ce edilul şef de atunci, Carol Schreter, a decedat.

Tiberiu Iacob Ridzi şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte PDL Petroşani, în urmă cu mai multe luni, dar rămăsese membru PDL.

Tiberiu Ridzi a fost şi preşedinte al PDL Hunedoara din 2009, atunci înlocuindu-l din funcţie pe fostul ministru al Muncii, Gheorghe Barbu.


Vă recomandăm şi:

Primarul Tiberiu Iacob Ridzi, „selfie” în straie de miner la ieşirea din galeriile exploatării Livezeni

Tiberiu Iacob Ridzi a intrat astăzi în mina Livezeni. A lepădat costumul de primar al municipiului Petroşani pentru salopeta de miner şi nu a scăpat ocazia de a se fotografia şi a posta imaginile pe pagina sa Internet.

FOTO Ce fac primarii hunedoreni pentru like-urile primite pe Facebook? Imaginile care au făcut furori pe Internet

De cele mai multe ori, primarii municipiilor şi oraşelor hunedorene nu scapă ocazia de a se pune într-o lumină bună în faţa publicului, făcând lucruri mai puţin obişnuite. “Dovezile” sunt postate pe paginile proprii de Facebook, unde edilii se pot mândri cu mii de prieteni.

Monica Iacob Ridzi este al doilea deputat hunedorean condamnat în şase luni

Monica Iacob Ridzi, deputat în Valea Jiului şi fost ministru al Tineretului şi Sportului, a fost condamnată la cinci ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu contra intereselor publice şi la trei ani de interzicere a unor drepturi civile. Este al doilea deputat hunedorean condamnat în ultimele şase luni de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite