FOTO Ce fac primarii hunedoreni pentru like-urile primite pe Facebook? Imaginile care au făcut furori pe Internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Hunedoarei, Viorel Arion, postează frecvent imagini cu el pe Facebook. Sursa Facebook.
Primarul Hunedoarei, Viorel Arion, postează frecvent imagini cu el pe Facebook. Sursa Facebook.

De cele mai multe ori, primarii municipiilor şi oraşelor hunedorene nu scapă ocazia de a se pune într-o lumină bună în faţa publicului, făcând lucruri mai puţin obişnuite. “Dovezile” sunt postate pe paginile proprii de Facebook, unde edilii se pot mândri cu mii de prieteni.

Primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, se înfăţişează prietenilor săi de pe Facebook pe o scenă, alături de artistul Goran Bragovic.

Este doar una dintre fotografiile care îl surprind pe edil în ipostaze mai puţin obişnuite, menite să atragă simpatia internauţilor.
 
Viorel Arion, primarul municipiului Hunedoara, se poate mândri cu 5.000 de prieteni pe Facebook, pentru care a postat fotografii ieşite din tipar: a fost cavaler de Hunedoara, îmblânzitor de şoimi, răsfăţatul primăriei sau spadasin.

"Eroii" de pe Facebook
Nici primarul Tiberiu Iacob Ridzi, din Petroşani, nu a scăpat ocazia de a se înfăţişa oamenilor, pe Facebook, în ipostaza omului care poate oferi ajutorul, inclusiv cel medical, concetăţenilor săi.

Exemplul i-a fost urmat de cea mai mare parte a edililor oraşelor şi municipiilor din judeţul Hunedoara, care par să fi devenit dependenţi de socializarea on-line. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite