Tânăra care şi-a ucis copila abia născută, aruncând-o în apele Jiului, a cerut să fie lăsată în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jiul de Vest. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Jiul de Vest. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Andreea Papp, tânăra acuzată că şi-a ucis copilul nou născut şi l-a aruncat în apele Jiului a fost înfăţişată instanţei Tribunalului Hunedoara, care a decis prelungirea măsurii arestului preventiv.

Simona Andreea Papp, tânăra de 27 de ani, din Lupeni, acuzată de omor calificat, după ce pruncul ei a fost găsit mort în apele Jiului de Vest, a fost înfăţişată luni instanţei Tribunalului Hunedoara. A cerut să fie anchetată cu măsura arestului la domiciliu, dar magistraţii i-au refuzat solicitarea şi au dispue prelungirea mandatului de arestare.

„Instanţa admite propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara şi, în consecinţă, dispune prelungirea arestării preventive a inculpatei Papp Simona Andreea, reţinută in Centrul de Reţinere şi Arest Preveniv din cadrul Poliţiei municipiului Deva, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 5 aprilie 2016 şi până la 4 mai 2016, pentru infracţiunea de omor calificat. Respinge cererea formulată de inculpată, prin apărător ales, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, în 28 martie 2016”, a informat Tribunalul Hunedoara.

Femeia este acuzată de uciderea copilei pe care a născut-o în noaptea de 28/29 februarie, în baia locuinţei sale. Cadavrul a fost descoperit de localnici a doua zi, aruncat în apele râului Jiu, ce traversează localitatea. Mama acestuia a declarat că s-a speriat, crezând că pruncul pe care l-a născut în baie a murit. De aceea a decis să scape de cadavru. Timp de câteva zile, tânăra a fost internată în spital, în urma unei hemoragii grave, suferite după naştere.

Cazul pruncului găsit mort în apele Jiului este al doilea înregistrat în acest an, după ce în dimineaţa de 1 ianuarie 2016, într-un tomberon din Petroşani a fost descoperit cadavrul unei fetiţe. Arabela Şaran, mama acesteia, a fost arestată preventiv şi trimisă în judecată pentru infracţiunea de omor calificat.


Vă recomandăm şi:

O fetiţă de şase ani a fost găsită înecată într-un canal. Copila se află între viaţă şi moarte, în timp ce părinţii ei erau în stare avansată de ebrietate

O copilă de şase ani a ajuns în stare critică la spital, după ce s-ar fi prăbuşit într-un canal de drenaj din zona lacului de acumulare de la marginea Haţegului. A fost scoasă din apă de un trecător şi transportată la spital, de unde va fi adusă cu un elicopter la clinica din Târgu Mureş.

Anchetă penală în şcoala din Vaţa, unde părinţii îi acuză pe dascăli de maltratarea copiilor în „camera de tortură”

Părinţii unui elev de 12 ani, din Vaţa de Sus, susţin că fiul lor a fost bătut în repetate rânduri de dascăli, în incinta şcolii la care acesta învaţă. O anchetă penală are loc la unitatea de învăţământ, iar vizaţi sunt directoarea şcolii, fiul acesteia şi secretarul instituţiei.

Adolescentul care a violat şi a ucis în chinuri o femeie, în centrul Devei, a mai comis o tâlhărie la o lună de la eliberare

Daniel Sîngurelu (16 ani), unul dintre cei trei adolescenţi condamnaţi pentru violarea şi uciderea unei femei fără adăpost, cimă petrecută în luna august a anului trecut în centrul Devei, a fost arestat preventiv din nou, la o lună de la punerea sa în libertate. Tânărul a fost arestat pentru o tâlhărie, în ziua în care era aşteptat la Curtea de Apel Alba Iulia, unde se judeca primul termen al apelului, în dosarul în care a fost condamnat.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite