Tânăr salvat în mod miraculos de polițiști, înainte de a-și putea pierde viața într-o pădure

0
Publicat:

Polițiștii au salvat în ultimul moment și în împrejurări dramatice viața unui tânăr, găsit într-o pădure din Romos, județul Hunedoara.

Polițiștii care au salvat viața tânărului. FOTO: IPJ Hunedoara
Polițiștii care au salvat viața tânărului. FOTO: IPJ Hunedoara

Scene dramatice s-au petrecut într-o pădure din zona Orăștiei, în județul Hunedoara. Un echipaj de poliție aflat, marți seara, în căutarea unui bărbat de 28 de ani, din satul Romos, care își anunțase soția că intenționează să se sinucidă, l-a salvat pe acesta înainte de a recurge la gestul fatal.

Soția tânărului a sunat la 112, îngrijorată că bărbatul a plecat în pădurea de la marginea localității, spunându-i că nu se va mai întoarce. Motive personale l-ar fi făcut pe bărbat să recurgă la un gest fatal.

„O patrulă de poliție din cadrul Secţiei de Poliția Rurală Orăștie – Postul de Poliţie Romos s-a deplasat în teren, în căutarea tânărului, iar pe parcursul verificărilor unul dintre poliţişti a ţinut legătura cu apelanta, din discuțiile purtate cu aceasta aflând că tânărul s-ar fi deplasat cu un autoturism, în zona pădurii Cendea. Cei doi agenţi de poliţie au identificat autoturismul, parcat pe marginea drumului comunal 48 Orăștie-Romos şi au intrat în pădure, în căutarea tânărului”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Tânăr salvat de polițiști în împrejurări dramatice

Din întuneric, în liniştea nopţii poliţiştii au auzit soneria unui telefon mobil (telefonul se afla în buzunarul tânărului, iar cea care îl apela era soţia acestuia) şi s-au deplasat în direcţia respectivă, unde l-au identificat pe tânăr, reuşind să îl salveze în ultimul moment.

Potrivit polițiștilor de la IPJ Hunedoara, bărbatul atârna în ștreangul pe care îl legase de o creangă. A fost ținut de picioare, în timp ce un polițist a tăiat funia, pentru a-l putea da jos pe tânăr.

„La sosirea poliţiştilor, tânărul încă prezenta semne vitale, iar prin susţinerea părţii inferioare a corpului şi acordarea primului-ajutor, viața acestuia a fost salvată. Tânărul a fost preluat de către un echipaj SMURD și transportat la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, a informat a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite