Ştrandul din Deva se redeschide. Cum va concura cu complexul din Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştrandul din Deva. FOTO: Primăria Deva.
Ştrandul din Deva. FOTO: Primăria Deva.

Primăria Deva a anunţat deschiderea ştrandului municipal, în 2 iunie. În prima zi a sezonului de vară, intrarea va fi gratuită.

Ştrandul Municipal Deva îşi va deschide oficial porţile, vineri, 2 iunie 2017, la ora 11.00, pentru un nou sezon estival, a informat Primăria Deva. În prima zi, intrarea este gratuită.

„Clienţii ştrandului au la dispoziţie trei bazine cu apă, duşuri, cabine de schimb, terase şi puncte de alimentaţie publică, terenuri de volei, fotbal şi zonă de fitness. Totodată, în incinta ştrandului va funcţiona Biblioteca de vară - un punct de închiriere cărţi al Bibliotecii Judeţene Deva, precum şi un punct de prim-ajutor”, au informat reprezentanţii municipalităţii.

Tarifele de acces la ştrand vor fi aceleaşi ca şi anul trecut: intrare adulţi – 10 lei; intrare copii, elevi, studenţi şi pensionari – 5 lei; închiriere şezolng – 10 lei.

strand
strand deva

Şi ştrandul din municipiul Hunedoara va fi redeschis la sfârşitul acestei săptămâni. Aici, preţurile sunt diferite. Potrivit Primăriei Hunedoara, preţul unui bilet de intrare în complexul de agrement va fi de 20 de lei pe zi, pentru adulţi, şi 15 lei pe zi pentru copii peste 6 ani, elevi, studenţi la zi, pensionari şi şomeri. După ora 18:00, preţul unui bilet de intrare va fi de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii peste 6 ani, elevi, studenţi la zi, pensionari şi şomeri.

strand

Vă recomandăm să citiţi şi:

Ştrandul se deschide la 1 iunie. Tarifele au fost modificate şi au loc ultimele pregătiri înainte de startul sezonului

Au loc ultimele pregătiri înainte de redeschiderea Complexului de agrement Corvina, devenit, de la inaugurarea sa din vara anului 2015, unul dintre punctele de atracţie ale municipiului.

FOTO Ştrandul din Hunedoara va fi inaugurat. Investiţia de două milioane de euro a fost finalizată într-un an

Primarul Hunedoarei, Viorel Arion, a anunţat, vineri, data inaugurării investiţiei de aproape două milioane de euro, în construirea ştrandului din municipiu.

Cum va arăta ştrandul de două milioane de euro, ce va fi construit în Hunedoara

Primăria Hunedoara a anunţat construcţia unui ştrand modern, în care vor fi investiţi peste două milioane de euro de la bugetul local. Execuţia proiectului va demara în următoarele zile şi va fi finalizată, potrivit conducerii administraţiei locale, în vara anului viitor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite