Ştrandul Corvina în toiul pregătirilor pentru deschiderea sezonului. Cât vor costa cei şase salvamari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria a achiziţionat serviciile asigurate de salvamari pentru ştrandul „Corvina”. Complexul va fi deschis publicului din 1 iunie.

Ştrandul „Corvina” din Hunedoara va fi deschis în 1 iunie, au anunţat reprezentanţii Primăriei Hunedoara. Administraţia locală a achiziţionat serviciile de salvamar pentru cele trei luni şi jumătate cât va funcţiona complexul de agrement. Acestea vor costa 106.272 lei.

„Prestatorul va pune la dispoziţie personal (şase salvamari/luna - 12 ore/zi) atestat de către ANSPSR (Asociaţia Naţională a Scafandrilor Profesionişti şi Salvamarilor din România). Perioada de prestare a seviciilor este cu incepere din data de 1 iunie 2018 pana în data de 16 septembrie 2018 inclusiv, adică 108 zile, locatie Ştrandul municipal Hunedoara are suprafaţa luciu de apă de 2001 metri pătraţi şi cuprinde trei bazine”, a informat primăria, în cererea publicată pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Serviciile de salvamar au mai fost scoase la licitaţie, recent, însă oferta aceleiaşi firme a fost respinsă. pentru că „preţul oferit a fost prea mic. De asemenea, perioada de prestare precizată în descriere nu este concludentă, ea descriind doar începerea contractului, nu şi perioada totală”.

Pentru „înnoirea” ştrandului primăria a achiziţionat recent 400 de umbrele de plajă, pentru care a plătit 52.000 de lei. A mai fost achiziţionat şi un robot pentru piscine, în valoare de 25.100 lei.

În vara anului 2017, Complexul de agrement Corvina din Hunedoara a avut circa 24.000 de clienţi şi a adus venituri de 416.630 lei. Ştrandul din Hunedoara a fost inaugurat în vara anului 2015. Complexul a fost construit printr-o investiţie de aproape două milioane de euro în imediata apropiere a Bazinului de Înot, din incinta bazei sportive Michael Klein. Pentru a asigura fondurile necesare investiţiei, Consiliul local a aprobat contractarea unui credit pentru a asigura finanţarea construcţiei ştrandului.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Ce venituri a adus primăriei ştrandul de două milioane de euro, construit în urma unui împrumut bancar

Ştrandul se deschide la 1 iunie. Tarifele au fost modificate şi au loc ultimele pregătiri înainte de startul sezonului

VIDEO A fost deschis ştrandul de două milioane de euro din Hunedoara. Baza de agrement, construită dintr-un împrumut


 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite