SPORT ADS: Start lansat pentru FC Hunedoara, singura echipă din județ neînvinsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbaliștii de la FC Hunedoara (în alb-albastru) au avut un început bun de sezon.
Fotbaliștii de la FC Hunedoara (în alb-albastru) au avut un început bun de sezon.

Dintre cele patru echipe din ligile a doua și a treia doar FC Hunedoara are rezultate. După primele trei etape, echipa Mureșul Deva se anunță o candidată la retrogradare, iar Jiul Petroșani și CFR Simeria nu au victorii.

Suporterii FC Hunedoara sunt singurii hunedoreni care se pot bucura de locul pe care se află echipa lor în clasament. Alb-albaștrii au obținut în cele trei meciuri jucate până în prezent două victorii și un rezultat de egalitate.

Ultima partidă, disputată pe teren propriu împotriva Gloriei Arad, s-a încheiat cu victoria fotbaliștilor hunedoreni cu scorul de 2 la 1. A fost un meci chinuitor, în care echipa locală a reușit să se impună în ultimele minute, după ce a fost condusă încă din startul partidei.

“Suntem mulțumiți de rezultate, ținând cont de perioada foarte scurtă de pregătire pe care am avut-o înainte de începerea campionatului”, a spus Nelu Mitrică, antrenorul second al FC Hunedoara, la finalul meciului. Finanțatorul clubului, Silvan Toma, a precizat că FC Hunedoara se va lupta pentru promovare. Primul examan dificil are loc în etapa viitoare, când alb-albaștrii vor juca la Giarmata, una dintre cele mai bune echipe din liga a treia.

Fără victorii
În aceeași serie, CFR Simeria și Jiul Petroșani au avut un început de campionat dezastruos. În trei meciuri, echipele hunedorene nu au obținut nicio victorie. Deși oficialii clubului din Petroșani au solicitat intervenția divină pentru redresarea echipei, iar un preot din localitate a sfințit terenul de joc, Jiul a fost învinsă de Milenium Giarmata. CFR Simeria a pierdut, de asemenea, pe teren propriu cu ACS Recaș, iar după modul cum joacă, feroviarii au din ce în ce mai puține speranțe la primele locuri.

În subteranul ligii a doua
Singura reprezenantă a fotbalului hunedorean în liga a doua, Mureșul Deva, a intrat în noul sezon cu rezultate contradictorii. Echipa deveană a debutat cu o victorie în delpasare, la Luceafărul Oradea, însă în următoarele două meciuri a fost învinsă, atât de Chindia Târgoviște, cât și de Gloria Bistrița, deși meciurile s-au disputat în arena din Deva. Antrenorul Constantin Olariu a declarat că singurul obiectiv fixat în acest an elevilor săi este supraviețuirea în liga a doua.

Citește mai multe despre echipele hunedorene în săptămânalul ADS Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite