Spargere în centrul municipiului. Un magazin de telefonie a fost jefuit de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un magazin de telefonie din centrul Hunedoarei a fost spart de hoţi. Autorităţile au fost alertate marţi dimineaţa şi efectuează cercetări pentru a stabili prejudiciul şi pentru a identifica autorii infracţiunii.

Hoţii au dat o spargere la reprezentanţa unei companii de telefonie de pe Bulevardul Corvin, în centrul municipiului Hunedoara. În jurul orei patru, persoane necunoscute au spart un geam al magazinului şi au intrat în interior, luând mai multe telefoane mobile şi machete de telefoane de pe rafturi.

Marţi dimineaţă, Poliţia a fost anunţată de comiterea infracţiunii şi efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc spargerea şi valoarea prejudiciului, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Mai multe astfel de infracţiuni au avut loc în ultimele luni în Hunedoara. În iunie, o casă de schimb valutar din centrul civic al Hunedoarei a fost călcată de hoţi.

Protejaţi cu cagule şi purtând mănuşi, autorii jafului au intrat prin efracţie în incinta societăţii situată pe Bulevardul Dacia, au deschis seiful cu o cheie şi au luat peste 80.000 de euro. În luna mai, un spărgător a jefuit Castelul Corvinilor şi a plecat cu 175.000 de lei.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Banda de spărgători de vile care a terorizat municipiul. Hoţii recidivişti erau ajutaţi de un taximetrist

O bandă de hoţi a fost trimisă în judecată, fiind acuzată că în urma spargerilor date a produs pagube de peste 200.000 de lei. Hoţii nu se sfiau de câinii care păzeau locuinţele prădate, atacându-i.

EXCLUSIV Şpaga impresionantă dată în spital de tânărul care a jefuit Castelul Corvinilor. Peste 170.000 lei din pradă nu au mai fost găsiţi

Gabriel Gal este judecat pentru spargerea de la casieria Castelului Corvinilor. În noaptea de 2 mai, a furat peste 175.000 lei, din monumentul istoric, dar şi-a rupt piciorul sărind de pe metereze. Este acuzat că a dat o şpagă consistentă medicilor, pentru a fi operat. Instanţa a decis punerea tânărului sub control judiciar, dar cu condiţia să nu se apropie de jocurile de noroc.

O nouă spargere în Hunedoara: hoţii au devastat depozitul unei firme de curierat şi au furat seiful cu bani

Seiful din depozitul unei firme de curierat a fost furat în urma unei spargeri. Poliţiştii fac cercetări pentru a identifica autorii infracţiunii.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite