Primăria Hunedoara va aloca 200.000 de euro pentru susţinerea echipei FC Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali din municipiul Hunedoara vor vota în cursul zilei de mâine dacă administraţia locală va susţine finanţarea clubului de fotbal din localitate cu suma de 950.000 de lei, de la bugetul local.

Banii ar urma să fie alocaţi pentru sprijinirea clubului în perioada sezonului competiţional 2010 – 2011, în care echipa de fotbal FC Hunedoara joacă în liga a treia.

Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local Hunedoara, programată mâine, cu începere de la ora 13.00 se mai află următoarele proiecte: 

Proiect de hotărâre pentru rectificarea bugetului local al municipiului Hunedoara, pe anul 2010.

Proiect de hotărâre privind acordarea de înlesniri la plata impozitului pe clădiri pentru persoanele care au efectuat 15 donări de sânge consecutive în ultimele 60 de luni.

Proiect de hotărâre privind propunerea de trecere a unor terenuri din administrarea Consiliului Local al Municipiului Hunedoara în proprietatea privată a actualilor deţinători ai construcţiilor.

Proiect de hotărâre privind aprobarea organizării si desfăsurării în municipiul Hunedoara a festivalului de muzică clasică „ MuziCastel”, în perioada 8-10 octombrie 2010.

Proiect de hotărâre privind ajustarea preţurilor si tarifelor practicate de S.C. Salub S.A. Ploieşti – Punct de lucru Hunedoara, pentru prestarea serviciilor publice de salubrizare.

Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării preŢurilor/tarifelor pentru serviciile publice de alimentare cu apă potabilă si de canalizare furnizate/prestate de S.C. APA PROD S.A. Deva pe raza administrativ - teritorială a municipiului Hunedoara.

Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local al Municipiului Hunedoara pentru închirierea, conform prevederilor legale, de către Spitalul municipal „Dr. Al. Simionescu” Hunedoara, a spaţiului situat în incinta spitalului, în suprafaţă de 40 mp..

Proiect de hotărâre privind evacuarea pe cale administrativă a familiei Ionică Bistrian, care ocupă fără titlu apartamentul nr.25 situat în Hunedoara, str. Trandafirilor nr.33, bl. 33, precum si a bunurilor existente în apartament.

Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii în folosinţă gratuită, pe termen limitat, către Centrul de Transfuzie Sanguină al Judeţului Hunedoara a unor spaţii din imobilul denumit „Ambulatoriu de specialitate”, imobil aflat în domeniul public al municipiului Hunedoara si în administrarea Spitalului municipal „Dr. Al. Simionescu” Hunedoara.

Proiect de hotărâre privind atribuirea în folosinţă gratuită, pe termen limitat, a spaţiului în suprafaţă de 117,7 mp, situat în Municipiul Hunedoara, str. Victoriei , nr.14, etaj 1, în incinta Ambulatoriului de specialitate, în favoarea Casei Judeţene de Pensii Hunedoara.

Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii în folosinţă gratuită, pe termen limitat, către DirecŢia de Sănătate Publică a judeţului Hunedoara a unor spaţii din imobilul numit „Ambulatoriu integrat”, imobil aflat în domeniul public al municipiului Hunedoara şi în administrarea Spitalului municipal „Dr. Al. Simionescu” Hunedoara.

Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii în folosinŢă gratuită, pe termen limitat, către Serviciul de Ambulanţă Judeţeană Hunedoara a unor spaţii din imobilul numit „Staţie de salvare”, imobil aflat în domeniul public al municipiului Hunedoara si în administrarea Spitalului municipal „Dr. Al. Simionescu” Hunedoara.

Proiect de hotărâre privind aprobarea alocării sumei de 2.000 lei, din bugetul local, pentru premierea concurenţilor, a publicului spectator si a ascultătorilor emisiunii „Cine ştie, câştigă!”, cu tema: Municipiul Hunedoara – istorie, cultură, civilizaţie si personalităţi locale.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite