O pensiune din Valea Jiului a fost distrusă de un incendiu violent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii au intervenit în această dimineaţă, pentru oprirea unui incendiu care a cuprins acoperişul şi mansarda unei pensiuni din Vulcan.

Mai multe echipaje de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara au fost mobilizate pentru stingerea unui incendiu, la o pensiune din Vulcan.

Intervenţia pompierilor s-a întins pe durata a trei ore. În incendiu au ars acoperişul şi mansarda pensiunii, însumând aproximativ 400 metri pătraţi, în care se aflau cinci camere precum şi mobilierul, aparatura electrocasnică şi tâmplăria aflate în acestea”, a declarant căpitanul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a ISU Hunedoara.

Potrivit pompierilor, incendiul a fost generat de un scurtcircuit produs la un aparat electrocasnic uitat sub tensiune.


Vă recomandăm şi:

Crimă într-un bar din Vulcan: un tânăr angajat ca bodyguard a fost ucis           

Un tânăr de 26 de ani, din Vulcan, a fost ucis în această dimineaţă, într-un bar din municipiul Vulcan (Valea Jiului). Bărbatul lucra ca bodyguard şi a fost implicat într-o altercaţie cu un client.

Cum s-a transformat Valea Jiului în Jalea Viului: oraşele miniere hunedorene intrate în cursa supravieţuirii

Valea Jiului, una dintre cele mai sărace zone din judeţul Hunedoara, a fost măcinată în ultimele două decenii de probleme sociale. Declinul aglomerării urbane s-a accentuat după anul 1995, o dată cu primele disponibilizări masive din minerit, iar în prezent cele şase oraşe din Valea Jiului (Petrila, Petroşani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni şi Uricani) supravieţuiesc cu greu situaţiei dificile din economie.

REPORTAJ Oraşul cenuşiu al Hunedoarei, locul unde toate infracţiunile grave au devenit posibile

Cel mai nesigur municipiu din judeţul Hunedoara a adunat între hotarele lui, numai în ultimul an, zeci de tineri implicaţi în traficul de droguri, o mafie a contrabandiştilor cu ţigări şi a hoţilor de cărbune din vagoane, spărgători, interlopi violenţi şi criminali.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite