Încă o lovitură pentru părinţii copilului înecat: ceilalţi trei copii îngrijiţi de aceştia au fost luaţi de lângă ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apropiaţii familiei au aprins lumânări în locul tragediei. D.G.
Apropiaţii familiei au aprins lumânări în locul tragediei. D.G.

Familia copilului de şase ani găsit înecat într-un canal lăsat fără capac de hoţii de fier vechi a pierdut deocamdată şi drepturile asupra celorlalţi trei copii pe care îi avea în îngrijire.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copiilor Hunedoara a hotărât ca alţi trei minori îngrijiţi de familia copilului mort, după ce a căzut într-un canal, să fie preluaţi de lângă părinţii adoptivi.

 „Ceilalţi trei minori cu vârste între opt luni şi cinci ani, care se aflau în îngrijirea părinţilor, mama fiind asistent maternal, au fost preluaţi de asistenţii sociali şi daţi în plasament în regim de urgenţă, până la finalizarea cercetărilor”, a precizat Ionela Lazăr, purtătoarea de cuvânt a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Hunedoara.

Copilul de şase ani, adoptat de familia din Ilia, a fost găsit mort, după ce căzuse într-un canal colector, cu adâncimea de doi metri. Tragedia s-a petrecut în zona gării Ilia, la începutul acestei săptămâni. Minorul fusese lăsat să se joace în curtea unui canton CFR, unde locuia cu părinţii săi şi cu ceilalţi trei copii aflaţi în grija mamei, care lucra ca asistent maternal.

Reprezentanţii DGASPC Hunedoara susţin că până în prezent, au făcut verificări la familia din Ilia şi au stabilit că părinţii copilului decedat aveau grijă de minori.

Vă recomandăm şi:

Cei mai frumoşi români. Poliţistul Florin Bolosin a înfiat doi copii şi s-a luptat pentru pruncul lepădat în ghenă

Trupul unei femei decedate de o lună a fost descoperit într-un apartament

VIDEO Scenă absurdă: cum au fost primiţi în Deva tinerii reţinuţi pentru violarea unei minore de 13 ani

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite