Hunedoreanul acuzat că şi-ar fi violat fiica de 11 ani a fost eliberat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Hobveanu a ieşit din închisoare. D.G.
Ion Hobveanu a ieşit din închisoare. D.G.

Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au admis recursul înaintat de Ion Hobeanu (59 de ani) împotriva soluţiei prin care Tribunalul Hunedoara a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru viol, abuzuri sexuale asupra unui minor şi rele tratamente aplicate acestuia. Ion Hobeanu a declarat că totul a fost o înscenare, pusă la cale de fosta soţie.

Potrivit reprezentanţilor Curţii de Apel Alba Iulia, soluţia de punere în libertate a hunedoreanului arestat în Deva, pentru că şi-ar fi maltratat fiica de 11 ani, rămâne definitivă.

Ion Hobeanu a declarat că a fost victima unei înscenări pusă la cale de fosta lui soţie, în a cărei grijă a fost trimis copilul. El a mai adăugat că nu este vinovat de acuzaţii şi că minora a fost manipulată de mama ei.


Bărbatul a fost arestat preventiv de magistraţii Tribunalului Hunedoara, la sfârşitul săptămânii trecute. Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Asistenţă Socială şi Pentru Protecţia Copilului Hunedoara, minora a trecut printr-o stare de teroare continuă, timp de aproape un an, cât a stat la tatăl său, în Cipru, infracţiuni petrecute în urmă cu doi ani. Acesta îşi silea fiica să asiste şi chiar să participe la relaţiile sexuale întreţinute de tatăl său cu alte femei, era agresată sexual şi lovită.
 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite