FOTO: Un BMW a fost zdrobit de un autotren în curba morții de pe DN 7 Deva – Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajele Descarcerării și ale SMURD au intervenit în această după-amiază pentru salvarea vieții unui tânăr care, aflat la volanul unui BMW, a fost implicat într-un accident grav pe DN 7 în zona localității Vețel. BMW-ul scăpat de sub control într-o curbă periculoasă a fost lovit de un autotren care venea din sens opus.

Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață, pe DN7, într-o curbă care a primit renumele de “curba morții”, din cauza numeroaselor accidente grave petrecute în acest loc.

FOTOGALERIE: Accident mortal la Simeria Veche, produs de şoferul unui Citroen

FOTOGALERIE: Dezastrul de pe DN 7 Deva – Arad, soldat cu patru răniţi grav, a fost provocat de un şofer adormit

FOTOGALERIE: Un mort, doi răniţi şi trei maşini distruse, într-un grav accident produs la intrarea în Deva

O maşină a fost spulberată de tren la Simeria Veche. O femeie şi un bărbat au murit pe loc

Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Șoferul unui BMW, cu numere de Timișoara, a izbit violent cu autoturismul un autotren, care circula din sens opus. În urma coliziunii, tânărul aflat în BMW a fost grav rănit.

A fost nevoie de intervenția echipajelor Descarcerării pentru scoaterea victimei din mașină.

image
image

“Striga de durere că picioarele îi sunt rupte, atunci când pompierii au început să taie caroseria mașinii, pentru a-l putea scoate dinăuntru. Scena era îngrozitoare. Față bărbatului era plină de tăieturi și de sânge”, a povestit un tânăr, martor al evenimentului.

image
image

“Paramedicii SMURD şi pompierii de la Descarcerare, primii ajunşi la locul incidentului, au găsit un rănit provenit din accidentul în care au fost implicate un autoturism BMW şi o cisterna care transporta peste 9.000 de litri de răşină lichidă. Şoferul rănit, un bărbat de aproximativ 30 de ani, care prezenta multiple traumatisme dar era conştient, a fost descarcerat şi apoi transportat cu ambulanţa la spitalul din Deva.

Pompierii au decuplat bornele bateriilor şi au asigurat zona pentru a preveni izbucnirea unui incendiu, care putea fi favorizat de spargerea rezervorului de combustibil al cisternei”, a precizat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.Circulația în zonă a fost blocată pe ambele sensuri pentru câteva zeci de minute, iar șoferii au fost îndrumați de polițiștii Serviciului Rutier pe o rută ocolitoare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite