Femeia dispărută din Hunedoara cu o poveste tragică. A ajuns în stradă după ce partenerul i-a murit de Covid 19

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Pelin, o femeie ajunsă pe străzi când partenerul său de viaţă a murit după ce s-a infectat cu Covid 19, a fost dată dispărută de mai multe zile, în Hunedoara.

Elena Pelin (60 de ani) a locuit până în urmă cu câteva săptămâni împreună cu un vârstnic, într-un apartament din Hunedoara. Cei doi s-au infectat cu Covid 19, iar în urmă cu aproape lună bărbatul a murit. Câteva zile mai târziu, povestesc foştii vecini ai femeii, aceasta a fost internată în spital, având şi ea Covid 19.

A fost externată miercuri, 16 decembrie, susţin foştii vecini, iar o ambulanţă a adus-o până în faţa fostului său domiciliu, însă în cele două săptămâni cât ea a fost internată, apartamentul fostului său partener de viaţă fusese vândut de un nepot al bărbatului.

A doua zi, Alexandru, un fost vecin al femeii, a observat starea dezolantă în care se afla aceasta şi a încercat să îi găsească rudele, publicând un apel pe Facebook. Cunoştea că Elena avea probleme cu alcoolul şi că nu mai avea unde dormi, şi că în seara precedentă fusese alungată din scara de bloc unde mai dormea uneori. În urma apelului pe reţeaua de socializare, a reuşit să o găsească pe fiica Elenei, cu care vârstnica nu mai ţinuse legătura de mai multe luni.

Vineri, fiica femeii a ajuns în Hunedoara, însă nu şi-a mai găsit mama. „Sâmbătă, la sediul  Poliţiei Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie care a reclamat faptul că, din data de 16 decembrie 2020, nu mai ştie nimic despre mama ei. Din cele declarate de către reclamantă a reieşit  faptul că mama sa, Pelin Elena, în vârstă de 60 de ani, din  Hunedoara, nu avea o locuinţă stabilă şi îşi petrecea ziua pe stradă, iar seara obişnuia să doarmă în scara unui bloc situat pe strada Traian Vuia, unde a avut ultimul domiciliu. Semnalmente: 1,65 m înălţime, tunsă scurt, păr şaten, ochi verzi,  în momentul în care a fost văzută ultima dată era îmbrăcată cu o haină de blană neagră, iar pe cap purta o şapcă de culoare neagră”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată uniate de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Satul din inima munţilor, cu şosea nouă şi iluminat modern, unde oamenii înfruntă haitele de lupi VIDEO

Fabrica de mobilă a chinezilor, interzisă de câţiva localnici. Povestea investiţiei de 20 de milioane de euro

COVID 19 în judeţul Hunedoara. Deva a rămas singurul municipiu cu peste trei cazuri la mie

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite