Ceartă între vecini încheiată dramatic: un bărbat a fost arestat după ce a incendiat o gospodărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ.
FOTO: ARHIVĂ.

Nicolae Petre, un bărbat din Hunedoara, a fost arestat preventiv după ce a incendiat gospodăria unei vecine şi i-a provocat acesteia mai multe distrugeri.

O femeie de 50 de ani a reclamat la Poliţia din Hunedoara că vecinul său, Nicolae  Petre, i-a incendiat o anexă a gospodăriei şi i-a distrus mai multe bunuri din locuinţă, dar şi gardul împrejmuitor al acesteia.

„În urma cercetărilor, poliţiştii hunedoreni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 53 de ani, din municipiul Hunedoara. Judecătoria Hunedoara a dispus apoi arestarea sa preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Durerea unei familii care şi-a pierdut fiul într-un atac mafiot: „De 13 ani aşteptăm ca ucigaşii lui Cosmin să fie găsiţi”

Familia unui tânăr mort în 2004, după ce interlopii mascaţi au atacat cu sticle incendiare benzinăria în care acesta lucra, aşteaptă de aproape 13 ani să afle cine sunt cei care i-au ucis copilul. Cel mai vechi dosar penal de omor rămas cu autor necunoscut în Hunedoara dezvăluie modul în care acţiona lumea interlopă a anului 2000.

Răfuielile care au zguduit lumea interlopă a Devei: atacuri mafiote, bătăi în stradă, ameninţări cu cuţite, distrugeri

Mai multe scandaluri cu urmări grave, în care au fost implicaţi membrii ai lumii interlope din Deva au avut loc de  în ultimul an. Anchetele procurorilor arată în din 2014 în Deva s-au format găşti violente, între care au existat mai multe conflicte. Din ele fac parte persoane cunoscute pentru antecedentele violente, unele cercetate şi condamnate în anii trecuţi în mai multe dosare penale.

Povestea ascensiunii interlopilor care au îngrozit Hunedoara în anii 2000, oraşul ajuns sub asediul mafiei fierului

Procesul grupărilor acuzate că au pus umărul la jefuirea combinatului din Hunedoara nu s-a încheiat nici măcar la zece ani de la arestările din 2006, care au dus la destructurarea reţelelor mafiote. Ancheta oferă detalii despre ascensiunea fulminantă a reţelelor de hoţi care au terorizat oraşul în anii 2000.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite