Calvarul unei eleve lăsate fără apărare în faţa „monstrului” care o pândea la ieşirea de la şcoală

0
0
ARHIVĂ. ADEVĂRUL:
ARHIVĂ. ADEVĂRUL:

O elevă din judeţul Hunedoara a trecut, în ultimii ani, printr-un adevărat calvar. A fost lăsată fără apărare în faţa unui violator.

Un bărbat a fost arestat preventiv, la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, pentru două infracţiuni de viol şi o tentativă de viol, săvârşite asupra unei eleve.

 Agresiunile sexuale au avut loc începând din 2016, într-o localitate din zona Devei, iar cea mai recentă dintre ele în februarie 2021. Victima era acostată de acesta în drumul spre casă, de la şcoală, şi ar fi fost abuzată într-un imobil părăsit.  

„Din cercetările efectuate în cauză, rezultă că inculpatul D.I.P., în cursul lunilor septembrie 2016 şi septembrie 2019, a întreţinut raporturi sexuale cu persoana vătămată V.A.E., în prezent în vârstă de 14 ani, prin constrângerea acesteia, exercitată prin acte de agresiune fizică, dar şi prin punerea şi profitarea de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa (infracţiunile de viol în formă consumată), iar în data de 24 februarie 2021 a încercat să întreţină cu aceeaşi persoană vătămată raporturi sexuale prin constrângere (infracţiunea de viol în forma tentativei)”, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Agresorul a fost reţinut, iar vineri Judecătoria Deva a admis propunerea de arestare preventivă pe numele lui.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Dosarul secret al Lagărului de prizonieri sovietici din Vulcan. Mărturii rare despre cum i-au tratat românii VIDEO

Alin Simota, condamnat la închisoare. Sentinţă definitivă pentru afaceristul din Valea Jiului

Relicva militară uriaşă dezgropată după trei decenii. Ce s-a găsit lângă fosta bază militară secretă VIDEO

Mai multe - Hunedoara

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite