Autospecială de Poliție distrusă de un șofer urmărit pe străzile Devei. Tânărul avea droguri asupra lui

0
Publicat:

Un tânăr a avariat trei mașini, printre care și o autospecială de poliție, în încercarea de a scăpa de polițiștii aflați pe urmele lui. Cursa pe străzile Devei s-a încheiat rău pentru șofer.

Foto: ARHIVĂ. IPJ Hunedoara
Foto: ARHIVĂ. IPJ Hunedoara

Vineri seara, 11 august 2023, un echipaj de Poliție a urmărit pe mai multe străzi din municipiul Deva un șofer care nu a oprit la semnalul făcut de polițiștii aflați pe strada Mihai Eminescu.

Agenții de poliție au pornit cu mașina în urmărirea bărbatului aflat la volan, solicitând ca acesta să tragă pe dreapta. Șoferul nu s-a conformat, însă într-o intersecție a pierdut controlul mașinii și lovit alte două autoturisme parcate.

„Autospeciala de poliție a oprit în spatele autoturismului, moment în care conducătorul auto, în încercarea de a se sustrage controlului, a cuplat marșalierul autoturismului și s-a deplasat cu spatele, lovind autospeciala de poliție. Șoferul, un tânăr de 24 de ani, din Deva, a fost imobilizat de polițiști și condus la sediul unității, pentru continuarea cercetărilor. Cu ocazia controlului, în autoturism a fost găsită o substanță vegetală, care a fost ridicată pentru cercetări”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Substanțe interzise în mașina tânărului

Tânărul aflat la volan a fost transportat la spital, pentru a-i fi recoltate probele biologice, necesare pentru a se stabili dacă acesta se afla sub influența unor substanțe interzise.

În ultimele luni, în județul Hunedoara, mai mulți șoferi au fost prinși circulând sub influența drogurilor.

În minivacanța de Sfânta Maria (12 - 15 august) Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara va spori numărul echipajelor implicate în acțiunile de control de pe drumurile din județul Hunedoara, în specvial pe căile de circulații aglomerate.

„Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri vor acționa cu 11 de aparate radar pe drumurile publice din judeţ şi vor folosi inclusiv echipamente de ultimă generație (dispozitive radar TruCam), precum şi dispozitive de stabilire a consumului de alcool şi droguri”, a transmis Bogdan Nițu, reprezentantul IPJ Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite