Angajat de la Staţia de Salvare Minieră Petroşani cercetat pentru abuz în serviciu contra intereselor publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un angajat al Staţiei de Salvare Minieră Petroşani este cercetat penal după ce a permis valorificarea a peste o tonă de deșeuri metalice feroase fără a avea acordul conducerii unității. Acesta a vrut să bage în propriul buzunar suma de peste 750 de lei.

Deșeurile metalice au fost luate dintr-o centrală termică dezafectată și vândute la un centru de colectare din oraș de un alt bărbat.

Acesta din urmă a declarat în fals pe adeverinţele de primire şi plată că deşeurile provin din gospodăria proprie.

,,Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul a valorificat deşeurile metalice feroase în cauză din dispoziţia unui angajat al Sectorului de Salvare Minieră, care nu a avut acordul conducerii unităţii, iar banii proveniţi din valorificare au ajuns în posesia acestuia din urmă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Bogdan Nițu.
      
Întreaga sumă de bani a fost confiscată, iar  în cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite