Accident rutier grav pe DN 66. O tânără gravidă a pierdut sarcina, după ce a fost rănită în impactul dintre trei maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ. ADEVĂRUL.
FOTO: ARHIVĂ. ADEVĂRUL.

O tânără de 25 de ani, însărcinată, a fost rănită grav în urma unui accident rutier petrecut pe Dealul Haţegului. Victima a pierdut pruncul în luna a treia.

Un accident rutier grav s-a petrecut pe Drumul Naţional 66, la intrarea în oraşul Haţeg, pe Dealul Haţegului.

O tânără în vârstă de 25 de ani, din comuna Bretea Română,  în timp ce conducea un autoturism din direcţia Călan - Haţeg, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pe un carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei.

Maşina a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu autocamionul  care circula pe banda I de circulaţie a DN 66 din sens opus. În urma impactului, autoturismul tinerei a fost proiectat într-o altă maşină, de pe banda II de circulaţie a DN 66 a sensului opus.

„În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto care a produs evenimentul rutier şi rănirea unei tinere de 29 de ani şi a unei pasagere de 49 de ani, aflate în celălalt autoturism”, a informat Inspectoratul de Poliţie al judeţului Hunedoara.

Tânăra care ar fi produs accidentul rutier era însărcinată în luna a treia. A fost supusă unei intervenţii chirurgicale, însă a pierdut sarcina.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Accident rutier pe Autostrada Orăştie - Sibiu. Doi tineri au fost răniţi, în coliziunea unui microbuz cu un TIR

Un accident rutier s-a petrecut pe Autostrada Orăştie - Sibiu, după ce un microbuz cu şapte pasageri a izbit violent, din spate, un camion. Trei persoane au avut nevoie de intervenţia medicală.

Lista neagră a dezastrelor petrecute pe drumurile ţării. 48 de morţi în autobuz, marea tragedie ascunsă de comunişti

Cel mai grav accident rutier din istoria României s-a petrecut în 1980, în nordul ţării, unde un autobuz supraîncărcat cu navetişti s-a prăbuşit într-o mlaştină. Şi alţi şoferi au provocat tragedii soldate cu zeci de morţi, pe şoselele ţării.

Cursă infernală pentru un motociclist. Tânărul a fost rănit grav după ce s-a prăbuşit pe şosea, în curba periculoasă

Cursa unui motociclist s-a încheiat dramatic. Tânărul a ajuns în spital, în stare gravă, după ce s-a prăbuşit pe şoseaua Lunca Cernii – Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite