Accident grav pe şoseaua Deva - Lugoj: un motociclist a fost lovit de un autotren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ.
FOTO: ARHIVĂ.

Un motociclist, cetăţean turc, a fost lovit de un autocamion pe şoseaua Deva – Lugoj, la Ohaba. Victima este în stare gravă.

Un accident rutier grav s-a petrecut luni, pe Drumul Naţional 68 A, la Ohaba. Un motociclist, cetăţean turc, în vârstă de 42 de ani, a fost lovit de un autotren.

„Victima este în stare gravă,cu multiple fracturi la nivelul membrelor inferioare şi al contuzie la coloana vertebrală. Este transportată la spitalul din Deva”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judetean de Ambulanţă Hunedoara.

„Un cetăţean turc,  în timp ce conducea o motocicletă înmatriculată în Turcia, care se deplasa din direcţia Deva spre Lugoj, între localităţile Ohaba – Coşeviţa, pe DN 68 A, la km 56+500 m, într-o curbă la dreapta semnalizată corespunzător şi marcată  în rampă, s-a angajat în depăşirea neregulamentară  a unei coloane de vehicule, tamponând-se  frontal cu un ansamblu de vehicule, ce se deplasa regulamentar din sens opus din direcţia Lugoj spre Ohaba, fiind condus de un bărbat în vârstă de 54 ani, cetăţean maghiar şi care nu a suferit vătămării corporale. În urma  evenimentului rutier a rezultat  rănirea gravă a motociclistului care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Mărturia tulburătoare a mamei care şi-a văzut fiica de 7 ani ucisă de tren. Ce i-a spus fetiţa înainte de tragedie

Accident rutier mortal pe şoseaua Haţeg - Petroşani. Un şofer a pierdut controlul maşinii într-o curbă periculoasă

Accident mortal cu motocicleta în cariera de piatră de la Crăciuneşti: un bărbat s-a prăbuşit într-o râpă


 

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri