Accident cumplit provocat de un şofer teribilist din Deva: tânărul a depăşit o coloană şi a spulberat un mopedist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident rutier. ARHIVĂ.
Accident rutier. ARHIVĂ.

Un accident rutier mortal s-a petrecut pe Drumul Naţional 7, înte localităţile Minita şi Veţel. Tragedia a fost provocată de un tânăr de 29 de ani, din Deva, care s-a angajat în depăşirea unei coloane de maşini.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Hărău, a avut parte de o moarte cumplită. Mopedul cu care se deplasa regulamentar a fost spulberat de maşina condusă de un tânăr de 29 de ani. Accidentul rutier s-a petrecut marţi seara, în jurul orei 21:00.

„Bărbatul, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe Drumul Naţional 7, dinspre Arad spre Deva, între localităţile Veţel şi Mintia, s-a angajat în depăşirea mai multor autoturisme, fără să se asigure corespunzător, şi a intrat în coliziune cu un moped, ce era condus din sens opus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Hărău. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului mopedului, în cauză întocmindu-se un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Traficul rutier a fost restricţionat în zona respectivă aproximativ două ore, până la finalizarea cercetării la faţa locului.


Vă recomandăm şi:

Dezastru rutier provocat de un PSD-ist de vază din Petroşani. Radu Sorin s-a răsturnat cu maşina în centrul oraşului

Radu Sorin, profesor universitar şi vicepreşedinte al organizaţiei din Petroşani a Partidiului Social Democrat, a provocat astăzi un accident, în centrul municipiului. Bărbatul s-a răsturnat cu maşina şi a lovit o clădire. Poliţiştii l-au condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Misterul tragediei de pe DN 7: cauzele posibile ale accidentului în care a murit omul de afaceri Nicolae Brânduş

Nicolae Brânduş, un om de afaceri cunoscut din judeţul Hunedoara, a murit duminică într-un accident rutier petrecut la intrarea în localitatea Simeria. Cauzele auccidentului care a dus la moartea fulgerătoare a hunedoreanului sunt în curs de stabilire.

Mărturia monstrului care a ucis o elevă şi i-a tranşat cadavrul: Aurel Enea s-a lepădat de Dumnezeu în puşcărie şi a scris o carte despre evoluţia omului

Aurel Enea, unul dintre cei mai sadici criminali ai Hunedoarei, a scris o carte în puşcărie, în speranţa că va fi pus în libertate mai devreme. Volumul se numeşte „Evoluţie vs. Creaţie: 33 de argumente în favoarea teoriei ştiinţifice a apariţiei vieţii prin evoluţie” şi cuprinde o serie de observaţii pe care condamnatul le face asupra lumii, unele cu totul şocante.

Accident mortal între Deva şi Simeria: şoferul unei maşini de lux a murit, în autoturismul spulberat într-un stâlp

Accident mortal pe Drumul Naţional 7, între Deva şi Simeria: un bărbat din Orăştie a murit în urma impactului dinter autoturismul pe care îl cnducea şi un stâlp din beton.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite