Un bărbat care a găsit pe stradă un rucsac cu 37.000 de lei l-a predat la poliţie

0
0
Foto: News.ro
Foto: News.ro

Un bărbat din judeţul Giurgiu care a găsit pe o stradă din Bolintin Deal un rucsac în care se aflau 37.000 de lei l-a predat la poliţie. Poliţiştii l-au identificat pe proprietarul bagajului şi i-au returnat acestuia rucsacul şi banii.

„La data de 06 iulie a.c., ora 18.00, la postul de poliţie Bolintin Deal s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 27 ani, din localitatea Ulmi, judeţul Giurgiu care a predat organelor de poliţie un rucsac negru, găsit pe o stradă în localitatea Bolintin Deal. Poliţiştii au verificat interiorul rucsacului şi au constatat faptul că, într-unul din compartimente, se aflau 37.000 de lei, un portofel negru şi un bon fiscal, fără acte de identificare”, informează, joi, IPJ Giurgiu.

Poliţiştii au făcut cercetări în urma căora au identificat deţinătorul rucsacului. Acesta este un bărbat, de 36 ani din oraşul Găeşti, judeţul Dâmboviţa, administrator al unei societăţi comerciale ce are ca obiect de activitate executarea de constructii. Bărbatul de declarat că miercuri doi angajaţi ai firmei sale, aflându-se in localitatea Bolintin Deal, într-un moment de neatenţie, au pus rucsacul pe autoturismul cu care se deplasau, acesta căzând de pe autoturism când au plecat de pe loc.

Giurgiu


Ultimele știri
Cele mai citite