Spectacol de Crăciun cu tineri giurgiuveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de tineri artişti vor da mâine un spectacol în incinta hotelului Steaua Dunării. Publicul va audia colinde româneşti, dar şi melodii de iarnă în limba engleză.

Pentru a intra în spiritul Sărbătorilor de Iarnă, ce poate fi mai potrivit decât ascultarea celor mai frumoase cântece de sezon care presară asupra acestei perioade din an, un strop de magie. Rupeţi un pic din timpul vostru liber şi delectaţi-vă cu zeci de colinde şi cântece de sezon, la un spectacol de mare amploare, organizat duminică, 19 decembrie, în incinta hotelului Steaua Dunării.


Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Local „Ion Vinea” şi începe la ora 12.00. Giurgiuvenii vor putea audia colinde româneşti, dar şi cele mai vestite melodii de iarnă în limba engleză, care vor fi cântate de cursanţii Centrului „ Ion Vinea”. Este vorba despre elevii claselor de canto-muzică uşoară ai profesoarei Carmen Peţanca. De asemenea, în program vor fi şi momente de dans modern şi de societate, încântând publicul elevii cercurilor de dans din cadrul Centrului „Ion Vinea”, sub îndrumarea coregrafului Tania Moga.


Nu vor lipsi de la spectacol nici momentele literare, tinerii giurgiuveni vor recita poezii „de iarnă” pentru spectatori. Cireaşa de pe tort a evenimentului o reprezintă renumitul cor „Vlăşceanca”, format din eleve din clasele a IX-a până într-a XII-a de la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”. Tinerele au pregătit pentru voi un colaj de colinde tradiţionale. Sunt aşteptaţi să participe peste 50 de tineri artişti giurgiuveni, cu vârste între 5 şi 18 ani. Intrarea este gratuită.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite