Incendiu în vama Giurgiu-Ruse: O autoutilitară și un camion au ars din cauza unui scurtcircuit

0
Publicat:

O autoutilitară și un camion au fost distruse marți seară în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, în urma unui scurtcircuit. 

Autoutilitara și camionul, distruse de incendiu- FOTO Facebook ISU Giurgiu
Autoutilitara și camionul, distruse de incendiu- FOTO Facebook ISU Giurgiu

ISU Giurgiu a fost solicitat în această seară să intervină după ce autoutilitară şi un autotren, parcate una lângă cealaltă, au luat foc în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere, o cisternă, o ambulanţă SMURD şi una SAJ. Când au ajuns echipajele, autoutilitara şi capul tractor ardeau violent”, a informat ISU Giurgiu. 

Din cauza scurgerilor de carburant din rezervorul autotrenului, a fost anunțată și Garda de Mediu, scrie Agerpres. 

Autoutilitara și capul tractor au ars complet, iar bena și prelata au fost afectate în proporție de 50%. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit. 

De altfel, luni spre marți, aproximativ cinci tone de cărbuni pentru grătar au ars în Vama Giurgiu după ce un autotren din Turcia, cu 23 de tone de încărcătură, care aştepta să iasă din ţară, a luat foc de la fumatul în locuri necorespunzătoare. 

Reamintim că circulaţia pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse se desfăşoară pe o singură bandă, în perioada 4-7 iunie, din cauza unor lucrări de reparaţii pe partea bulgară a podului, iar camioanele aşteaptă 150 de minute la ieşirea din România. 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite