Giurgiuvenii îşi pot plăti online taxele şi impozitele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto: arhivă
foto: arhivă

Începând cu luna august, la Direcţia de Taxe şi Impozite a municipiului Giurgiu a fost pus la punct sistemul de plată on-line a declaraţiilor fiscale datorate atât de persoanele fizice, cât şi de cele juridice.

În aceste condiţii, declară directorul Direcţiei de Taxe şi Impozite Giurgiu, Vasile Stan, orice locuitor al municipiului, dar şi orice societate comercială de pe raza municipiului, îşi poate plăti dările către bugetul locla prin sistem informatic.

„Am pus la punct, încă din luna august, acest sistem, care este operaţional din data de 23 august”, declară Vasile Stan. „Este un proiect pe care ni l-am asumat de mai mult timp, şi pe care am reuşit, în sfârşit, să îl punem în practică”, a mai declarat directoru DIT Giurgiu.

Orice posesor de card bancar va putea să îşi plătească taxele şi impozitele de acasă sau de oriunde, prin intermediul sistemului on line. În plus, costurile pentru realizarea acestui sistem au fost aproape de zero, conform celor spuse de Vasile Stan.

De asemenea, se speră ca, odată cu implementarea acestui sistem, procentul de încasare al taxelor şi impozitelor să crească.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite