FOTOGALERIE Poliţiştii care au pierit în groaznicul accident de pe DN5, înmormântaţi în trei localităţi diferite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina mortuară a fost flancată de mai mulţi poliţişti, colegi ai lui Viorel Peiu
Maşina mortuară a fost flancată de mai mulţi poliţişti, colegi ai lui Viorel Peiu

Adrian Boţoroagă, Viorel Peiu şi  Marian Gogoaşă, cei trei poliţişti giurgiuveni care şi-au găsit sfârşitul în teribilul accident de pe DN5, au fost înmormântaţi vineri, cu onoruri militare, în trei localităţi diferite din judeţ.

Cei trei poliţişti ai Secţiei 14 au fost conduşi pe ultimul drum vineri, 28 septembrie, în jurul prânzului, de familii, prieteni, colegi şi curioşi. Singurul care a fost înmormântat într-un cimitir din municipiu a fost Viorel Peiu, Adrian Boţoroagă şi Marian Gogoaşă fiind înmormântaţi în comunele Slobozia respectiv Putineiu.

Cartierul Tineretului din Giurgiu a purtat doliu timp de două zile, sute de persoane venind să-şi ia rămas-bun de la Viorel Peiu, al cărui trup neînsufleţit a fost depus în Biserica "Sfinţii Martiri Brâncoveni".

Viorel Peiu a fost condus pe ultimul drum

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

Din păcate, cortegiul funerar care l-a condus la groapă pe fostul poliţist a fost format din puţine persoane, alături de rude şi câţiva prieteni fiind prezenţi şi foşti colegi ai bărbatului, îmbrăcaţi în uniforme militare.

La Putineiu şi la Slobozia, Marian Gogoaşă şi Adrian Boţoroagă au fost plânşi de toţi sătenii, şocaţi de faptul că două vieţi au fost curmate atât de brutal.

În afară de regrete au rămas în urmă familiile îndoliate şi copii care vor creşte fără tată dar şi întrebarea mistuitoare: ce s-ar fi întâmplat dacă Centrul de Perfecţionare din cadrul Poliţiei de Frontieră Giurgiu nu s-ar fi desfiinţat?

FOTOGALERIE Trei poliţişti au murit într-un accident rutier petrecut pe DN5 în apropiere de Giurgiu

CITEŞTE ŞI: Cei trei poliţişti morţi în accidentul de la Uzunu, înmormântaţi cu onoruri militare

GiurgiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite