Episcopul Ambrozie s-a ales cu dosar penal după ce le-a spus credincioşilor că vaccinurile sunt expirate şi i-a îndemnat să nu se imunizeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Episcopul Ambrozie FOTO Episcopia Giurgiu
Episcopul Ambrozie FOTO Episcopia Giurgiu

Secţia de Poliţie din Călugăreni s-a sesizat în cazul episcopului Ambrozie din Giurgiu, înaltul prelat care le-a spus credincioşilor că vaccinurile sunt expirate şi i-a îndemnat să nu se imunizeze, conform Libertatea.

Inspectoratul de Poliţie Judeţeană Giurgiu a transmis jurnaliştilor de la Libertatea că Secţia de poliţie din Călugăreni s-a sesizat din oficiu în acest caz, iar dosarul a ajuns deja la Parchet. 

la predica din ziua de 14 octombrie, episcopul din Giurgiu le-a vorbit enoriaşilor despre vaccinare, îndemnându-i să nu se vaccineze.Mai mult, a susţinut că incendiile din spitale ar fi fost puse intenţionat, pentru ca oamenii să se îndrepte spre sectorul privat. Nu există dovezi pentru niciuna dintre aceste afirmaţii foarte grave.

„Dvs. sunteţi tineri şi o să trăiţi şi o să vedeţi cum sfârşesc cei care şi-au bătut joc de români. E o chestiune de timp, ştiţi? Să vă rugaţi lui Dumnezeu ca să vă dea putere să vă duceţi crucea mai departe, rămâneţi în Biserică, nu vă smintiţi de ceea ce vedeţi la TV, nu vă speriaţi nici de covid, nu vă grăbiţi să vă vaccinaţi, lăsaţi-i pe ei să se vaccineze întâi, întâi toţi parlamentarii şi toţi senatorii şi deputaţii şi la urmă, de o mai rămâne vreun vaccin din astea 120 de milioane cumpărate de Cîţu, abia atunci să vă vaccinaţi, că sunt expirate şi încearcă să le vândă în străinătate.

Vedeţi, dau foc românilor în spitale! Cum se poate? S-a întâmplat la Bucureşti, pe urmă s-a întâmplat la Iaşi, la Constanţa, ard de vii în spitale! Sigur că e o făcătură! Nu se poate ca în mileniul ăsta al 3-lea în care trăim să nu ai detector de fum acolo, să nu ai paznici de noapte! Să ardă oamenii cu branule pe mâini şi legaţi de pat! Atât de mult şi-au bătut joc de ţară şi de noi.

Vor să promoveze mai mult spitalele private, dar cum se poate duce un om cu pensie mică într-un spital privat? Cum să plătească acolo? Grele vremuri am ajuns să trăim. Rămâneţi în Biserică şi o să vedeţi că Dumnezeu face minuni. Avem un Patriarh puternic şi un Sinod cu episcopi care se zbat şi sunt alături de preoţi. Să ştiţi că cine te judecă după aparenţa veşmintelor strălucitoare şi aurului de care zic ei că-l purtăm pe veşminte nu cunoaşte cu adevărat Biserica”, şi-a încheiat într-un final predica episcopul Ambrozie.

Preşedintele ţării, care nu face nimic pentru ţară şi care dezbină, a venit la Comana, s-a plimbat prin pădure cu bicicleta, dar n-a intrat la sfânta mănăstire unde e înmormântat voievodul binecredincios, fiul lui Mircea cel Bătrân, Vlad Ţepeş voievod (în realitate Vlad Ţepeş e nepotul lui Mircea cel Bătrân, n.red.). Nu au intrat şi nu-i interesează Biserica. Sfidare peste sfidare! Oameni corupţi pe care i-a desemnat miniştri şi prim-miniştri, n-au făcut nimic pentru ţară”, spune Ambrozie.

Vă mai recomandăm:

IPS Teodosie: „Nu acceptaţi să vă vaccinaţi. Sunteţi apăraţi de Constituţia ţării şi de legile europene“

Muftiul Iusuf Muurat, liderul Cultului Musulman din România, s-a vaccinat cu a treia doză anti Covid-19: „Am încredere în medici, în ştiinţă“

GiurgiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite