Urmărire ca în filme a unui șofer beat și drogat pe străzile din Galați. Cum s-a încheiat cursa nebunească

0
Publicat:

Un tânăr de 28 de ani a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor rutieri și a pornit într-o cursă nebunească pe străzile din Galați, ignorând orice regulă rutieră. În cele din urmă a abandonat mașina și a fugit în scara unui bloc dintr-un complex rezidențial.

Șoferul și-a abandonat mașina la intrarea într-o scară de bloc FOTO arhivă Adevărul
Șoferul și-a abandonat mașina la intrarea într-o scară de bloc FOTO arhivă Adevărul

Pe 27 august, polițiștii Biroului Rutier Galați au efectuat semnal de oprire conducătorului unui autoturism care circula pe strada Basarabiei dinspre strada Inginer Anghel Saligny, însă bărbatul aflat la volan a refuzat să oprească.

„Acesta a demarat în trombă pe strada Basarabiei către bulevardul George Coșbuc, săvârșind mai multe abateri la regimul rutier pe tot parcursul urmăririi. După ce a pătruns cu autoturismul în incinta unui complex rezidențial situat pe strada Basarabiei, a abandonat mașina și a fugit în interiorul unei scări de bloc din acest complex”, a declarat agentul șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

La scurt timp, polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto fiind vorba de un bărbat în vârstă de 28 de ani din municipiul Galați. La testarea alcoolscopică a acestuia a rezultat o valoare de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost testat și cu Drugtestul, care a indicat o valoare pozitivă pentru cocaină. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean de Urgență din Galați, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii substanțelor psihoactive din organism.

Pe numele șoferului a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și a fost sancționat contravențional cu amendă de 4.205 lei pentru contravențiile comise la regimul rutier.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite