Un şofer beat a încercat să scape cu fuga de poliţişti la Poiana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 28 de ani, aflat la volanului unui autoturism, a refuzat să oprească pentru un control, motiv pentru care a fost urmărit aproape un kilometru de un echipaj de poliţie. Oamenii legii au constatat că maşina condusă de tânăr avea numerele expirate.

Maşina condusă de Bogdănel H, de 28 de ani, din Poiana, a fost oprită în trafic pentru un control de rutină de un echipaj alSecţiei 6 de Poliţie Rurală de la Tecuci. Tânărul a refuzat să oprească şi a călcat şi mai mult pedala de acceleraţie, sperând că astfel îşi va face pierdută urma. Planul i-a eşuat, deoarece poliţiştii l-au urmărit şi după mai mult de jumătate de kilometru i-au tăiat calea, determinându-l să oprească.

Verificându-i documentele maşinii, poliţiştii au aflat motivele pentru care tânărul făcuse tot posibilul să dispară: avea numerele de înmatriculare expirate şi mirosea a băutură. Pentru a afla cât a băut, agenţii au vrut să îl ducă la spitalul din Tecuci pentru prelevarea probelor biologice, însă Bogdănel H. a refuzat.

Lipsa de cooperare ar putea să îl trimită după gratii pe tânărul conducător auto, deoarece poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu număr expirat şi pentru refuzul de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite