Mașină cu instalație GPL, în flăcări pe Centura Galațiului. Focul a afectat și autoturismul din apropiere

0
Publicat:

O mașină cu instalație GPL a luat foc pe Drumul de Centură al orașului Galați. Un alt autoturism aflat în vecinătate a fost afectat de flăcări, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență Galați.

Mașina avea instalație GPL FOTO: ISU Galați
Mașina avea instalație GPL FOTO: ISU Galați

Incidentul s-a produs joi dimineață, 9 martie, pe Drumul de Centură al orașului Galați. Pompierii au fost anunțați și au trimis la fața locului un echipaj și o autospecială de stingere. Au reușit să stingă focul, dar mașina a fost grav avariată. Mai mult, flăcările au afectat și o mașină din vecinătate.

După verificări, pompierii au constatat că autoturismul avea instalație GPL și că, probabil, incendiul a fost provocat de o scurgere de gaz.

Fetiță de opt ani accidentată grav de o maşină

Un alt eveniment rutier ce putea avea urmări fatale a avut loc la Galați în ziua de miercuri, 8 martie.

O fetiță de opt ani a fost grav rănită de o mașină, în județul Galați, când a traversat strada prin loc nepermis. Micuța abia ce coborâse din microbuzul școlar.

Accidentul a avut loc în localitatea Corod, județul Galați. Polițiștii Biroului Rutier Tecuci au stabilit că o femeie cu vârsta de 36 de ani, din comuna Matca, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Județean 251A, din localitatea Corod, a surprins și accidentat o minoră cu vârsta de 8 ani, din comuna Corod, care se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar.

Minorei i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de către un echipaj medical de la ambulanță și a fost ulterior preluată de elicopterul SMURD Galați pentru a fi transportată în regim de urgență la Spitalul de Urgență pentru Copii „Sfântul Ioan” Galați.

Din primele informații, fetița abia coborâse din microbuzul școlar și se îndrepta spre casă. 

Fetița venea de la școală, a coborât din microbuzul școlar, care a lăsat-o aproape de domiciliu. În stația unde a fost lăsată micuța, era oprit și un autobuz de transport persoane. Ea a acolit acel autobuz și a traversat strada. În acel moment, fetița a fost accidentată”,  a declarat primarul comunei Corod, Dan Tenie. 

„La testarea alcoolscop a conducătoarei auto, rezultatul a fost negativ, iar polițiștii au întocmit dosar cu penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă", precizează IPJ Galați.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite