Un pacient al Spitalului de Urgenţă din Galaţi s-a sinucis aruncându-se de la etajul VII

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul s-a aruncat pe geamul unei toalete de la etajul VII. Ca o sinistră coincidenţă, în urmă cu cinci ani, un pacient al secţiei Ortopedie şi-a luat zilele aruncându-se tot pe geamul unui veceu de pe acelaşi tronson.

Un bărbat, în vârstă de 78 de ani, internat la Spitalul de Urgenţă, s-a aruncat de la etaj şi a murit. Tragedia a avut loc în jurul orei 6.30.

Unul dintre medicii de la SMURD, care, anunţat, a alergat să-i acorde primul ajutor, a constatat că pacientul murise în urma unor evidente leziuni incompatibile cu viaţa.

După ce o echipă de poliţişti de la Investigaţii Criminale a fotografiat locul impactului cu trotuarul din jurul clădirii şi cadavrul acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru autopsie.

Din primele informaţii, rezultă că bărbatul s-ar fi sinucis aruncându-se pe geamul unui veceu al secţiei Medicală II, situată la etajul VII, unde era internat. Ca o coincidenţă sinistră, în urmă cu cinci ani, un pacient al secţiei Ortopedie şi-a luat zilele aruncându-se din toaleta situată la etajul VI.

Colegii de salon ai pacientului care a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa au spus că sunt surprinşi de gestul acestuia având în vedere că nu fusese diagnosticat cu o boală incurabilă, nu avea dureri insuportabile sau alt gen de suferinţe care să poată constitui un motiv, iar în discuţiile purtate cu ei n-a spus că ar avea vreun necaz.

Dimineaţă, sinucigaşul le-a spus că merge la baie cu un ton care nu trăda ceva neobişnuit.

La acea oră, în secţia în care sunt internaţi 45 de bolnavi, erau de serviciu două asistente medicale, care recoltau sânge pentru analize şi o infirmieră.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite