Un gălăţean a căzut în Dunăre, la Cernavodă. Pompierii, scafandrii şi mai multe echipaje ale Gărzii de Coastă îl caută, dar bărbatul este de negăsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 53 de ani a fost dat dispărut, existând informaţii că acesta ar fi căzut în Dunăre în timp ce se afla pe o barjă. Circumstanţele în care s-a întâmplat acest lucru nu au fost încă clarificate.

Un bărbat de 53 de ani, Rădunel Drăghici, originar din Galaţi, a fost declarat dispărut, existând informaţii conform cărora acesta ar fi căzut în Dunăre în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, în zona localităţii Cernavodă, de pe o barjă. Nu se ştie încă dacă a fost vorba de un accident sau o sinucidere.

Pompierii de la Cernavodă, scafandrii de la Constanţa şi mai multe echipaje ale Gărzii de Coastă îl caută pe dispărut, dar deocamdată nu au reuşit să îl localizeze. Bărbatul are 1,70 metri înălţime, constituţie atletică, păr blond, ochi albaştri. La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă bleumarin inscripţionată Navrom, pantaloni de fâş negri, bocanci negri şi un fes negru.

Persoanele care pot furniza informaţii despre acesta sunt rugaţi să ia legătura cu Poliţia Transporturi Constanţa, la telefonul 0241.665.001 sau să sune la dispeceratul IPJ Constanţa, la telefonul 0241.611.364, interior 20.005.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite