Un bărbat şi-a tras o staţie de alimentare cu combustibil în curtea casei fără să fi obţinut în prealabil vreo autorizaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii locali din Galaţi au descoperit că un bărbat şi-a amenajat o staţie de alimentare cu carburanţi la un imobil de pe strada Brăilei, lucrările fiind executate ilegal.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii locali la un imobil situat în Galaţi, pe strada Brăilei, nu mică le-a fost mirarea să constate că proprietarul îşi construise o staţie de carburanţi, deşi nu avea autorizaţie pentru aşa ceva.

”S-a constatat că proprietarul a executat lucrări de construcţii constând în amenajare staţie carburanţi, fără autorizaţie de construire. Drept urmare, proprietarul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, în conformitate cu prevederile legii 50/1991, actualizată”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Pe aceeaşi stradă din Galaţi, poliţiştii locali din cadrul secţiei nr. 2 l-au sancţionat contravenţional, cu amendă în sumă de 200 de lei, pe un bărbat din Galaţi, care a fost depistat în scara unui bloc în timp ce întrerupea fără drept iluminatul electric. Practic, omul se pregătea să le taie curentul electric locatarilor cu de la sine putere.

GalaţiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite