Un adolescent de 16 ani a fost spitalizat după ce a fost bătut cu bestialitate. Agresorul consumase băuturi alcoolice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 27 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă după ce a lovit un minor de 16 ani cu pumnii şi picioarele pe fondul unui conflict spontan. Victima a fost internată la spitalul de copii pentru îngrijiri medicale.

Pe 24 septembrie, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie Scânteieşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în seara precedentă, un minor din localitatea gălăţeană Fântânele a fost victima unei agresiuni fizice.

”În urma verificărilor, a rezultat că, în seara de 23 septembrie, pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 27 ani din  Fântânele a lovit de mai multe ori, cu pumnii şi picioarele, un consătean de 16 ani”, a declarat comisarul Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Minorul agresat a fost transportat la Spitalul de Urgenţă pentru Copii ”Sf. Ioan” Galaţi în vederea acordării de îngrijiri medicale. Agresorul a  fost reţinut pe baza de ordonanţă pentru 24 ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.            

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite