Tupeul unor comercianţi: vindeau carne expirată, dar ţiplată corespunzător. Cu ce amendă s-au ales

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un control efectuat de poliţiştii locali la un magazin din Galaţi a scos la iveală faptul că angajaţii vindeau carne cu termenul de valabilitate expirat.

În urma unui control efectuat la o societate comercială cu punctul de lucru în Galaţi, pe strada Galaţii Noi, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale, au constatat că în frigiderul aflat în locaţia respectivă, erau depozitate mai multe ţiple de carne cu termenul de valabilitate expirat.

”Persoana juridică a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar carnea a fost lăsată în custodie unui operator economic, în vederea distrugerii”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

În urma unui control efectuat la o societate comercială cu punctul de lucru în Galaţi, pe bulevardul Siderurgiştilor, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale, au constatat că în locaţia respectivă se desfăşoară activitatea de bar, fără a fi îndeplinite condiţiile stabilite prin lege. Operatorul economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, conform prevederilor Legii 12/1990.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite