Tudor Gheorghe, în concert la Galaţi vineri seară. Încasările vor fi donate spitalului judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biletele pentru spectacol sunt în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor (loc unde se va desfăşura, de altfel, concertul, începând cu ora 19,00) şi la chioşcurile de  difuzare a presei. Preţul unui bilet este de 100 de lei.

Vineri, 20 noiembrie 2015, marele artist român Tudor Gheorghe vine la Galaţi pentru o reprezentaţie de excepţie cu spectacolul „Adio, doamnă!”. Concertul este cu atât mai memorabil cu cât artistul participă la un eveniment caritabil, organizat de cluburile Rotary din Galaţi, în urma căruia încasările vor fi donate Spitalului Clinic de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei”.

Cu banii strânşi se va continua reabilitarea secţiei de neonatologie a amintitei unităţi medicale.

Biletele pentru spectacol sunt în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor (loc unde se va desfăşura, de altfel, concertul, începând cu ora 19,00) şi la chioşcurile de  difuzare a presei. Preţul unui bilet este de 100 de lei.

Despre spectacolul „Adio, doamnă!”

Inspirat de poeziile lui Tudor Arghezi şi Ion Minulescu şi de muzica celebrilor interpreţi Jean Moscopol, Titi Botez, Cristian Vasile sau Zavaidoc, maestrul Tudor Gheorghe a conceput un program special, sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu şi în acompaniamentul orchestrei sale.

Publicul gălăţean va avea şansa să se delecteze cu refrene nemuritoare, poveşti şi şlagăre din vremea boemă a Bucureştiului de odinioară. Muzica artistului, umorul fin şi lirismul versurilor vor evoca vremurile de altădată, a domnilor eleganţi, însoţiţi de doamne frumoase, ce se plimbau cu trăsura prin ”Micul Paris”.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite