Trupa „Iris” şi Cristi Minculescu concertează pe 1 octombrie la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Minculescu şi Iris. FOTO site-ul trupei
Cristi Minculescu şi Iris. FOTO site-ul trupei

Spectacolul, care are loc în cadrul turneului naţional „Din nou împreună”, va avea loc pe 1 octombrie 2015, cu începere de la ora 19.00, pe scena Teatrului Muzical „Nae Leonard” din Galaţi.

Pe data de 1 octombrie, Cristi Minculescu şi trupa Iris revin la Galaţi, în primul lor concert de la malul Dunării de după reluarea colaborării.

„Abia astept să vă salut pe fiecare în parte în turneul naţional pe care cei de la Sublime ni l-au propus. Voi aţi dorit asta şi ne puteţi vedea şi asculta din nou împreună. E foarte reconfortant pentru mine să cânt din nou alături de o echipă de profesionişti desăvârşiţi cum sunt Nelu Dumitrescu, Valter Popa, Boro şi Relu Marin, să ducem împreuna mai departe numele de Iris, ca pe o flacără întreţinută numai de voi”, scrie Cristi Minculescu pe pagina evenimentului.

Pentru concertul de la Galaţi biletele pot fi cumparate de pe www.myticket.ro, iar preţul acestora variază între 99 şi 125 lei.

După concertul de la Galaţi, turneului naţional „Din nou împreună” va ajunge la Buzău, Braşov, Ploieşti, Constanţa şi Bucureşti.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite