Teribilism adolescentin la 33 de ani: i-a furat maşina surorii sale ca să se plimbe prin oraş. Şoferul de ocazie nu avea permis de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat este cercetat pentru furt în scop de folosinţă şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere, după ce poliţiştii au stabilit că acesta i-a furat maşina surorii sale ca să se plimbe prin oraş.

Pe 1 noiembrie, poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă la 112, de către o femeie din municipiul Galaţi, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, i-a fost furat autoturismul, parcat pe bulevardul Milcov din localitate.

”Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit că autoturismul în cauză a fost furat de fratele victimei, un bărbat de 33 de ani” a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii au constatat, totodată, că persoana în cauză nu deţine permis de conducere, astfel că tânărul s-a ales cu dosar penal pentru furt în scop de folosinţă şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite