Teatrul Gulliver oferă un maraton al spectacolelor de 1 iunie. Actorii păpuşari vor oferi trei reprezentaţii cu “Scufiţa Roşie” şi „Cei trei purceluşi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul ”Cei trei purceluşi” este unul dintre preferatele copiilor Foto: Teatrul Gulliver
Spectacolul ”Cei trei purceluşi” este unul dintre preferatele copiilor Foto: Teatrul Gulliver

Joi, 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, Teatrul de Păpuşi “Gulliver” îi invită pe cei mici, împreună cu părinţii ori bunicii lor, să se bucure împreună de sărbătoarea copilăriei printr-un maraton de spectacole.

Dimineaţa, începând cu ora 10,00, în Grădina  de Vară a Teatrului Muzical „Nae Leonard”, se va juca spectacolul „Scufiţa Roşie”. Păpuşile foarte frumoase, mânuite cu măiestrie de actori, fondul muzical foarte dinamic şi variat, precum şi interacţiunea cu cei mici, fac din această poveste clasică un spectacol deosebit de atractiv. Spectacolul face parte din programul de activităţi organizate de Primăria municipiului Galaţi cu prilejul acestei zile.

Apoi, de la ora 12,30, în sala mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, vor intra pe scenă „Cei trei purceluşi”. Şoric, Codiţă şi Babic promit o lecţie de curaj şi isteţime pe care o vor demonstra în strădania lor de a-l învinge pe lupul cel flămând, care îi pândeşte la tot pasul. Adaptarea realizată de regizorul Daniel Stanciu după Serghei Mihailov este una vioaie, presărată cu replici amuzante pentru toate vârstele şi plină de pasaje muzicale antrenante.

După-amiaza, la ora 17,00, se va da adunarea la centrul comercial Auchan, acolo unde, sub sloganul „Trăieşte bucuria copilăriei în familie”, toţi iubitorii de poveşti sunt aşteptaţi să se alăture personajelor îndrăgite din „Scufiţa Roşie”.

Pentru toate aceste spectacole, intrarea este liberă atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.  Programul complet al teatrului, pentru toată luna iunie, poate fi găsit pe website-ul www.teatrul-gulliver.ro.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite