Spargere chiar în curtea Poliției. Hoții au plecat cu banii dintr-un aparat de tipul SelfPay

0
0

Spațiul comercial pentru copiat acte și plata taxelor pentru pașapoarte, aflat în curtea Poliței Rutieră Galați, a fost jefuit. Hoții au spart un aparat de tipul SelfPay, caseta în care se aflau banii din încasări.

Automat „SelfPay”, spart de polițiști FOTO: Arhivă Adevărul
Automat „SelfPay”, spart de polițiști FOTO: Arhivă Adevărul

Potrivit IPJ Galați, luni, 3 octombrie 2022, la ora 09:30, Secția 5 Poliție Galați a fost sesizată de administratorul unei societăți comerciale, un bărbat de 29 ani, din Galați, că, în perioada 30 septembrie – 03 octombrie, persoane necunoscute ar fi sustras din interiorul punctului de lucru al societății de la stația de plăți taxe tip SelfPay, caseta în care se aflau banii din încasări. 

Spargere în curtea Poliției 

Spațiul comercial este amplasat pe strada Domnească, din municipiul Galați, pe terenul aflat în administrarea unei instituții de învățământ superior, dar cu acces din curtea interioară ce deservește serviciile mai multor instituții. Zona este supravegheată video.

„Din primele verificări a rezultat că ușa de acces în punctul de lucru a fost găsită de administrator descuiată și fără urme de forțare, spațiul fiind situat efectiv în fața sediului Serviciului Pașapoarte. Totodată, precizăm că accesul către structurile Poliției este amplasat în partea din spate a clădirii aflată în această curte. A fost efectuată cercetarea la fața locului și s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat, urmând a se stabili împrejurările în care s-a comis această faptă”, a anunțat IPJ Galați.

O ambulanță, care transporta un pacient, a accidentat mortal un biciclist 

Tot în Galați s-a întâmplat un accident mortal produs de un o ambulanță care transporta un pacient.

Șoferul ambulanței, care avea în funcțiune sistemele luminoase pentru că se afla în misiune, a accidentat mortal un biciclist, în județul Galați. Victima avea 30 de ani, iar bicicleta nu era echipată cu lumini. 

Tragedia a avut loc luni, 3 octombrie 2022, în jurul orei 05.00, pe DN24, între localitățile Munteni și Tecuci.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați – Biroul Drumuri Naționale și Europene au stabilit faptul că un bărbat de 64 ani, în timp ce conducea o autospecială tip ambulanță, care avea în funcțiune sistemele luminoase deoarece transporta un pacient, cu direcția de deplasare către municipiul Tecuci, la km 25+300 ar fi surprins și accidentat mortal un biciclist care s-ar fi deplasat în apropierea axului drumului în același sens de mers.

„În urma impactului, biciclistul, un bărbat de 30 ani, din comuna Vânători, a decedat. Acesta nu purta nici un element reflectorizant, iar bicicleta nu era echipată cu lumini sau elemente reflectorizante, în afară de catadioptrii de la pedale. Zona producerii acestui accident rutier este neiluminată”, a anunțat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați. 

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările în care s-a petrecut acest tragic accident rutier.

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite