Șofer ucrainean, criză în trafic. Motivul pentru care s-a iscat scandalul VIDEO

0
Publicat:

Autoturismul condus de ucrainean a ajuns pe contrasens și a fost foarte aproape să producă un accident grav.

Un autoturism condus de un șofer ucrainean a intrat pe contrasens în municipiul Galați, fiind foarte aproape să producă un accident. Șoferul a fost filmat de o participantă la trafic, cu intenția de a arăta celorlalți șoferi să evite mașina ajunsă pe contrasens, pentru că cel care se afla la telefon nu părea într-o situație de sănătate bună.

”Cum să urci așa la volan? Are o criză? De ce face așa?” a întrebat femeia care a surprins momentul și apoi a urcat imaginile pe Youtube.

În acest interval, la volanul mașinii a trecut soția ucraineanului, dar pe baza imaginilor filmate poliția a stabilit cine conduce mașina, aplicând o amendă și lăsându-l fără permis pe adevăratul șofer.

Șoferul din Ucraina a trecut pe scaunul din dreapta mașinii FOTO: captură video
Șoferul din Ucraina a trecut pe scaunul din dreapta mașinii FOTO: captură video

"La data de 22 martie 2023, în jurul orei 20:00, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Galaţi a fost sesizat de către mai mulţi participanţi la traficul rutier, cu privire la faptul că un autoturism, la volanul căruia s-ar afla un bărbat, se deplasează în mod sinuos pe partea carosabilă şi ar fi încălcat mai multe reguli de circulaţi pe strada Ana Ipătescu şi apoi pe strada Portului, din municipiul Galaţi. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului indicat, iar la scurt timp, l-au identificat pe bulevardul Marea Unire, la volan aflându-se o femeie, cu vârsta de 51 de ani, de cetăţenie ucraineană, cu permis de conducere valabil. La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. La acel moment, în autoturism se mai afla pe bancheta din faţă dreapta şi soţul conducătoarei auto, un bărbat cu vârsta de 62 de ani, precum şi doi copii minori pe bancheta de spate, toţi cu cetăţenie ucraineană. Membrii acestei familii locuiesc provizoriu la o adresă din municipiul Galați”, potrivit IPJ Galați.

Polițiștii au dispus sancţionarea contravenţională a ucraineanului cu amendă de 870 de lei şi s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 60 de zile.

Totodată, vor fi efectuate demersuri pentru a se stabili dacă persoana în cauză era aptă din punct de vedere medical de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite