Serviciile medicale de urgenţă, între controale la sânge şi promisiuni de ajutor - Revista Presei Locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

Ziarele de astăzi, 6 februarie, scriu despre traficanţi de ectasy prinşi în flagrant de poliţişti şi despre faptul că Galaţiul ar putea avea ambulanţe noi

Trafic de ecstasy: 30 de lei pastila: După gratii. Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi au prins în flagrant patru tineri brăileni pe când încercau să vândă pastile de ecstasy. Ei sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, faptă pentru care riscă pedeapsa cu închisoare de la 10 la 20 de ani. (Monitorul de Galaţi)

Serviciile medicale de urgenţă: între controale la sânge şi promisiuni de ajutor - 
Directorii serviciilor judeţene de ambulanţă, medicii coordonatori ai serviciilor mobile de urgenţă, reanimare şi descarcerare au fost convocaţi la Iaşi de subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, la o întrunire regională pe tema serviciilor medicale de urgenţă. “S-a cerut ca de acum înainte să se dea o mai mare importanţă supravegherii activităţilor din cadrul ambulanţelor şi SMURD şi creşterii numărului de verificări inopinate, pentru a reduce la maxim posibilitatea de a mai apărea incidente tragice, cum au fost cele din judeţul Vaslui”, a precizat directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, dr. Valentin Boldea.

“E o veste foarte bună cea legată de faptul că vom primi maşini noi, dar sperăm să avem şi cum angaja personal. Nu e vorba doar de deblocat posturi, dar şi de a obţine finanţarea necesară”, a precizat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi. (Monitorul de Galaţi)

Amendă pentru filtre de ulei arse:  O societate al cărei obiect de activitate este neutralizarea deşeurilor periculoase a primit o amendă de 10.000 de lei din partea inspectorilor de la Garda de Mediu. Potrivit şefului Gărzii de Mediu Galaţi, Mihai Turcu (FOTO), câţiva reprezentanţi ai societăţii au fost găsiţi în timp ce ardeau filtre de ulei uzate, undeva în zona Portului Galaţi. (Viaţa Liberă).

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite