Secretarul de stat Răzvan Murgeanu: „Gata cu sălile de sport! De-acum investim în locuinţe!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Afirmaţia fost făcută marţi, la Tecuci, cu ocazia lansării unui proiect local. Murgeanu a precizat totuşi că nu toate investiţiile în săli de sport sunt aberante, deoarece multe dintre ele erau începute de câţiva ani, iar dacă nu erau finalizate banii erau pierduţi.

Epoca sălilor de sport construite prin cătune cu câteva zeci de case pare să apună. Prezent la Tecuci, la lansarea unui proiect local, secretarul de stat Răzvan Murgeanu a declarat că nu se vor mai băga banii în astfel de investiţii.

„Am renunțat la chestiunea cu sălile de sport, pentru că m-am dus și eu să văd ce se întâmplă acolo și se fac niște parastase de toată frumusețea. Se face orice altceva numai nu fotbal sau handbal. O aiureală, cu alte cuvinte. Atunci am stopat programul ăsta și am băgat totul în case. Deci, banii pe care îi mai avem noi acum vor fi dați la ANL-uri", a declarat Murgeanu.

Secretarul de stat a precizat, totuşi, că nu toate investiţiile în săli de sport au fost aberaţii.

„Am luat acum 475 de milioane de lei din buget. E adevărat că i-am luat pentru locuințe. Banii au fost luați de la săli de sport, bazine de înot. Din păcate, ce nu a înțeles foarte multă lume, este faptul că nu Udrea a fost de vină că s-au făcut nu știu ce săli de sport pe la nu știu ce «cocârlatele», pentru că alea erau niște săli de sport începute de 3 ani de zile. Și trebuiau terminate pentru că altfel se pierdeau banii", a spus oficialul.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite