Se redeschide cel mai mare parc acvatic din sud-estul ţării şi de la malul Dunării. Care sunt tarifele

0
Publicat:

Plaja Dunărea, cel mai modern complex de agrement din sud-estul ţării şi de pe malul Dunării, inaugurat în 2021, se redeschide. Anunţul a fost făcut de primarul Galaţiului, pe pagina sa de Facebook.

Plaja Dunărea se redeschide FOTO: Primăria Galați
Plaja Dunărea se redeschide FOTO: Primăria Galați

„Se redeschide Plaja Dunărea. Se fac ultimele pregătiri pentru redeschiderea Plajei Dunărea. Începând de mâine (n.r. 22 iunie 2023), ne vom putea bucura din nou de soare, apă și voie bună. Să fie distracție”, a transmis primarul Ionuț Pucheanu, pe Facebook.

Plaja Dunărea este dotată cu un bazin cu valuri, o piscină de relaxare cu tobogan pentru adulți, o piscină pentru copii dotată cu un ansamblu de tobogane. 

Plaja de pe malul Dunării are toboganul cu cea mai mare cădere de apă din România, umbrele, șezlonguri, hamace, perne puf pentru plajă, colace single și duble. De asemenea, există și o zonă de food, unde periodic sunt organizate diverse evenimente.

Mai mult, de anul acesta plaja Dunărea s-a extins cu încă două piscine în zona de nisip.  Fiecare piscină va avea suprafața de 5x10 metri și adâncimea de 1,4 metri.

Tarife de acces 

Potrivit Primăriei Galaţi, în această vară tarifele rămân neschimbate. De exemplu, în iunie şi septembrie, adulţii care vor să intre în complexul de agrement vor plăti o taxă de acces de 40 de lei, de marţi până duminică, iar copiii cu vârste cuprinse între 7 ani şi 14 ani vor scoate din buzunar 20 de lei.

În lunile iulie şi august, adulţii şi copii între 7 ani şi 14 ani vor plăti mai mult în weekend (60 de lei-adulţi, 40 de lei copii).

Plaja Dunărea are toboganul cu cea mai mare cădere de apă din România FOTO: Primăria Galați
Plaja Dunărea are toboganul cu cea mai mare cădere de apă din România FOTO: Primăria Galați

De marţi până vineri inclusiv, tariful rămâne neschimbat, respectiv 40 de lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru copii. Copiii mici (0-7 ani) au intrare liberă indiferent de zi sau lună. Persoanele care intră în complex după ora 18.00 vor plăti 25 de lei.

Plaja Dunărea, o investiţie de tip aquapark în valoare de circa 6 milioane de euro, realizată de Primăria Galaţi, a fost inaugurată pe 31 iulie 2021. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite