Cea mai mare și modernă plajă de pe malul Dunării se extinde: va mai avea încă două piscine

0
0
Publicat:

Plaja Dunărea este cel mai mare și mai modern aquapark de pe malul Dunării. Locul de agrement are ca principal punct de atracţie unul dintre cele mai înalte tobogane din ţară.

Plaja Dunărea a fost modernizată în urmă cu doi ani FOTO: Primăria Galați
Plaja Dunărea a fost modernizată în urmă cu doi ani FOTO: Primăria Galați

Plaja Dunărea, o investiţie de circa 6 milioane de euro, realizată de Primăria Galaţi, s-a deschis pentru public pe în iulie 2021. 

Plaja Dunărea este dotată cu un bazin cu valuri, o piscină de relaxare cu tobogan pentru adulți, o piscină pentru copii dotată cu un ansamblu de tobogane. Plaja de pe malul Dunării are toboganul cu cea mai mare cădere de apă din România, umbrele, șezlonguri, hamace, perne puf pentru plajă, colace single și duble. De asemenea, există și o zonă de food, unde periodic sunt organizate diverse evenimente.

Primăria Galați a anunțat că plaja Dunărea se va extinde vara aceasta, cu încă două piscine. 

„Două noi piscine sunt în curs de amenajare la Plaja Dunărea care a devenit un loc plăcut pentru petrecerea timpului liber în sezonul estival, grație investițiilor realizate deja de către Primăria municipiului Galați”, au transmis reprezentanții Primăriei Galați.

Fiecare piscină va avea suprafața de 5x10 metri și adâncimea de 1,4 metri. Costurile sunt de circa 600.000 de lei, iar lucrările sunt realizate de asocierea firmelor „Zone Sport Tech” și „Pelas”. Lucrările se vor încheia în maxim două luni.

Plaja Dunărea are un tobogan uriaș FOTO: Primăria Galați
Plaja Dunărea are un tobogan uriaș FOTO: Primăria Galați

Plaja Dunărea se întinde pe o suprafață de patru hectare, iar capacitatea maximă a bazei de agrement este de 3.000 de persoane. 

Anul trecut, în lunile iunie şi septembrie, adulţii au plătit pentru acces 40 de lei, iar copiii cu vârsta între 7 şi 14 ani, 20 de lei. Copii sub 7 ani au avut intrare liberă. 

În lunile iulie şi august, tariful de acces în weekend au fost majorate. Astfel, adulţii au plătit 40 de lei în timpul săptămânii, iar în weekend, 60 de lei. Copiii cu vârsta între 7 şi 14 ani, au plătit 20 de lei în timpul săptămânii și 40 de lei în weekend. 

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite