Scandal în fața unui bloc din Galați. Un bărbat a încălcat ordinul de protecție și a fost reținut de polițiști

0
Publicat:

Un bărbat de 44 de ani din Galați a încălcat ordinul de protecție emis de judecători și a făcut scandal în fața unui bloc. Polițiștii l-au reținut, iar individul s-a ales cu dosar penal.  

Bărbatul a fost reținut de polițiști FOTO: Arhivă, Adevărul
Bărbatul a fost reținut de polițiști FOTO: Arhivă, Adevărul

Secția 2 Poliție Galați a fost sesizată telefonic vineri, 28 aprilie a.c., la 112, de o femeie din Galați, cu vârsta de 34 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în fața blocului unde locuiește, a fost abordată de fostul concubin, un bărbat cu vârsta de 44 de ani.

Acesta avea obligația de a păstra o distanță minimă de 200 de metri față de apelantă și i se interzisese să o contacteze prin orice mijloc, conform ordinului de protecție emis de Judecătoria Galați.

La fața locului a fost găsită doar femeia, iar după verificările efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul a ajuns în acel loc conducând un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pe infracțiunile de încălcarea ordinului de protecție, respectiv pentru conducerea unui vehicul având permisul de conducere suspendat.

„Având în vedere că la nivelul Secției 2 Poliție se mai afla în lucru un dosar penal, în care se efectuau cercetări față de bărbatul, cu vârsta de 44 de ani, pentru infracțiunile de violență în familie și abandon de familie, cele două cauze au fost reunite, iar la data de 28 aprilie 2023, după audieri și după administrarea materialului probator, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a persoanei mai sus menționate”, a transmis IPJ Galați.

Bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați cu propunerea luării unei măsuri preventive, iar procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile de la expirarea măsurii reținerii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite