Sărbătorile de iarnă vor ține peste o lună, la Galați: patinoar în aer liber, roată panoramică, concerte și foc de artificii

0
Publicat:

Sărbătorile de iarnă vor ține peste o lună, la Galați. Autoritățile vor pregăti concerte, patinoar în aer liber, roată panoramică, focuri de artificii, petrecere cu DJ și multe alte surprize. Centrul distracției va fi în Grădina Publică.

Grădina Publică din Galați, centrul distracției de sărbători FOTO: Primăria Galați
Grădina Publică din Galați, centrul distracției de sărbători FOTO: Primăria Galați

„Primăria municipiului Galați va organiza și în acest an evenimente specifice sărbătorilor de iarnă, care vor începe de Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul orașului, și care vor cuprinde întreaga lună decembrie, inclusiv noaptea de Anul Nou”, a transmis Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Festivalul „Feerie de iarnă” se va derula în perioada 30 noiembrie 2023 – 8 ianuarie 2024 și va conține trei evenimente principale: Serbările de Sfântul Andrei (în Grădina Publică și pe Faleză), Târgul de Crăciun- „Orășelul lui Moș Crăciun” (în Grădina Publică) și Revelionul 2024 (locul de desfășurare urmând să fie anunțat).

 În toată această perioadă, gălățenii se vor bucura și de iluminatul specific sărbătorilor de iarnă, iar centrul distracției va fi în Grădina Publică, din centrul orașului, acolo unde va fi amenajat un patinoar în jurul fântânii arteziene și va fi instalată o roată panoramică. 

„Pregătiri pentru sărbători. Sărbătorile se apropie cu pași repezi. Ne vom bucura de patinoar în aer liber, roată panoramică, spectacole cu artiști îndrăgiți, focuri de artificii, petrecere cu DJ și multe alte surprize. Centrul distracției va fi în Grădina Publică, unde pregătirile sunt în toi”, a transmis primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu. 

Focuri de artificii și petrecere cu DJ

De asemenea, în perioada 30 noiembrie-3 decembrie 2023, pe Faleza Superioară a Dunării vor avea loc spectacole cu artiști cunoscuți, precum Andra, Amna, Raluka& Balcanik, DJ Project, Ioana Ignat, Diana Matei și Taraful Cleante, Surorile Osoianu, Ro-Mania, Nemuritorii, Lupii lui Calancea, Ionuț Galani. 

Ca-n fiecare an, pe Faleza Superioară va fi organizat și tradiționalul târg de Sf. Andrei. De Revelion, nu vor lipsi focurile de artificii și petrecerea cu DJ.

Pentru organizarea acestor evenimente, Primăria municipiului Galați a alocat 995.000 lei (fără TVA).  

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite