Pericol public pe şosele. Un şofer din Galaţi circulă de câteva zile doar pe contrasens. Autorităţile, sesizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit martorilor, la volanul maşinii Dacia 1310 break, care are numărul de înmatriculare GL 05 GDX, ar fi un bărbat de peste 70 de ani. Au fost deja semnalate trei astfel de cazuri în care a fost implicată, în ultimele zile, amintitul autoturism.

Un şofer de aproximativ 70 de ani, din Galaţi a fost semnalat, în ultimele zile, ca fiind un real pericol public, după ce a fost văzut de mai multe ori şi fotografiat, în trafic, în timp ce-şi conduce cu regularitate maşina pe contrasens, chiar şi în zone cu linie dublă continuă.

Pe reţelele de socializare, dar mai ales pe Grupul Şoferilor din Galaţi, există cel puţin trei astfel de atenţionări pentru ceilalţi participanţi la trafic, în două dintre cazuri fiind prezentate şi fotografii care dovedesc că şoferul respectiv încalcă grav regulile de circulaţie.

Bărbatul conduce un autoturism Dacia 1310 Break (număr de înmatriculare GL 05 GDX), vechi de cel puţin 20 de ani, aflat într-o stare destul de proastă şi, din câte spun martorii, nu doar că merge pe contrasens, dar are şi schimbări haotice de direcţie, fără să semnalizeze.

Mai mult decât atât, în urmă cu două zile, el a fost implicat şi într-o tamponare uşoară (în timp ce era pe contrasens), însă a plecat de faţa locului fără să negocieze condiţiile unui acord amiabil cu celălalt şofer implicat. Se pare că bărbatul ar avea unele probleme phihice.

În fotografia alăturată acestui articol maşina cu numărul de înmatriculare menţionat este surprinsă mergând pe contrasens pe bulevardul George Coşbuc din municipiul Galaţi, sâmbătă, 6 iulie 2019, în zona Patinoarului, pe sensul de mers către Bariera Traian.

Potrivit martorilor, maşina ar fi circulat astfel în jur de 3 kilometri, şoferul ignorând claxoanele şi semnalele făcute cu farurile ce ceilalţi conducători auto. Cazul a fost semnalat Poliţiei Rutiere Galaţi. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite