Percheziţii ample la societatea unui cetăţean italian. Poliţiştii au găsit mai multe arme albe pe care acesta le deţinea ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cetăţeanul italian este cercetat de poliţişti pentru nerespectarea regimului armelor. Foto: IPJ Galaţi
Cetăţeanul italian este cercetat de poliţişti pentru nerespectarea regimului armelor. Foto: IPJ Galaţi

Poliţiştii gălăţeni au descins la societatea unui cetăţean italian unde au descoperit un pistol cu gaze, muniţie aferentă şi mai multe arme albe, pe care le deţinea ilegal.

În weekend, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi au efectuat două percheziţii la societatea unui cetăţean italian de 39 de ani, unde aveau indicii că deţine ilegal armament şi muniţie.

„În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au descoperit un pistol cu gaze, trei cartuşe cu gaze, pe care le deţinea ilegal şi mai multe arme albe, respectiv secure, cuţite, buzdugan artizanal, levier şi mănuşi chirurgicale. Din cercetări a rezultat faptul că pistolul cu gaze a fost achiziţionat, din anul 2012, de la o persoană necunoscută, fără a solicita înscrierea acestuia în permisul de armă”, a declarat comisarul Ştefan Gohoreanu, purtător de cuvânt I.P.J. Galaţi.
      
Faţă de cetăţeanul italian, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Un cetăţean italian care deţinea arme a fost prins de poliţiştii gălăţeni

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite